Dok je mama Victoria Beckham bavi novom modnom kolekcijom, tata David bavi se malenom Harper Seven.


Tako je slavni nogometaš neodoljivu Harper odveo u park, kako bi se zabavljala s vršnjacima. Dvogodišnjoj Harper ubrzo je u mnoštvu djece pronašla novog prijatelja. I to ne bilo koga! Slatki plavokosi dječačić Brooks sin je poznate glumice Molly Sims. Dražesni mališani su se zaigrali na dječjem igralištu, uz budno oko slavnih roditelja.

>> Kakav prizor! - Malena nije ni svjesna kome se 'obraća'!

Vezani članci David Beckham, Ted Beckham Beckhamov otac u 73. godini objavio sretnu vijest: ''Dok se događaju važnije stvari, drago mi je zbog ovog'' David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham poljubio 7-godišnju kćerkicu u usta pred punim tribinama: Ljubav ili je to previše?

Harper, koju je kao i uvijek mama Victoria odjenula u najmodernije krpice – nosila je mini Marte, ružičastu haljinicu te nezaobilaznu punđicu. Maleni je Brooks također nosio trendy kariranu košuljicu.

Harper je igra uskoro dosadila, pa ju je tata David odveo na ljuljačku, koja je djevojčicu zabavila do odlaska iz parka.
Od kad se prestao profesionalno baviti nogometom David Beckham svo slobodno vrijeme provodi sa djecom, osobito malenom obiteljskom mezimicom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook