Razvalila Ninu!

Hana opet oduševljava: "Imaš glas od milijun dolara. Jako si seksi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hana Mašić svojim izvedbama osvojila je sve članove žirija i tako se direktno plasirala u peti krug natjecanja.

Zagrepčanka Hana Mašić još je jednom pokazala svoj zavidan pjevački talent. Simpatična 25-godišnjakinja ponovno je oduševila svojim nastupom u poznatom regionalnom glazbenom natjecanju "Zvezde Granda".

Pogledaj i ovo Hana Mašić (Foto: PR) Karleušina miljenica Hrvatska Selena Gomez pokazala svoje tijelo u bikiniju, ali i otkrila detalj koji je svima zagolicao maštu

Hana je odmjerila snage s Dušicom Tričković iz Niša i nadmoćno izborila ulazak u peti krug natjecanja. Žiriju se prvo predstavila pjesmom Nine Badrić "Dani i godine", a nakon toga uslijedila je i pjesma Goce Tržan "Tajno moja".

Žiri je zadivila svojim glasom, ali i stasom pa komplimenata nije nedostajalo.  "Tvoja boja glasa je top, glas od milijun dolara. Jako si seksi. Imaš seks u glasu, seks u pojavi. Kupila si me u pjesmi Nine Badić gdje si sjajno otpjevala jedan jako visok ton. Jako točno i jako lijepo. Iznenadila si me kad si to otpjevala. Svoja si i ne kopiraš druge. Orginalna si i jako interesantna pojava", poručila joj je članica žirija.

Hanin nastup pogledajte pred kraj emisije, točnije od 3:04.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene