Purple Nation

FOTO Domaća glumica zablistala - Ovako se bori protiv sivila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljubičasta boja i sve njene nijanse zasigurno će obilježiti modnu scenu u nadolazećoj sezoni proljeće/ljeto 2015.

Boja je to koja dominira ne samo u odjeći, make up trendovima, i uređenju interijera, već je inspirirala čitav pokret pod nazivom Purple Nation. Pokret poziva na borbu protiv sivila kroz sve nijanse ljubičaste.

Pogledaj i ovo Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar - 2 Evo gdje su bili Naša dizajnerica i bivši Kolindin savjetnik bili su u prvom izlasku otkako su dobili prinovu, svoju vezu inače drže u potpunoj tajnosti

Zagrebački Medvjedi i Aleksandra Dojčinović za hrvatske školarce

Tako je omiljena domaća dizajnerica Aleksandra Dojčinović upravo u ljubičastoj boji pronašla inspiraciju za svoju mini-kolekciju haljina u kojima ćete zablistati u svakoj prilici.

Bilo da se radi o dnevnom, večernjem, casual ili čak sportskom izdanju, upravo je ljubičasta boja ta koja će podignuti svaku Vašu kombinaciju u kojoj ćete zablistati gdje god se pojavite.

Mlada glumica Petra Kurtela poznata po svojem osebujnom stilu odijevanja, posve se prepoznala u valu osvježenja i radosti što ga donosi Purple Nation te je u dogovoru s Aleksandrom osmislila nekoliko zanimljivih kombinacija. Ove dvije dame svima preporučuju da u modnim igrama i odabirima budu svoji, slobodni i razigrani te da svoje proljeće oboje u ljubičasto.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene