Njezina slavna rođakinja Ireland Baldwin već je privukla pažnju svojim besprijekornim izgledom, a sada je i Hailey pokazala kako je i ona naslijedila dobre gene slavne obitelji Baldwin.


Vjerovali ili ne, Hailey Baldwin ima tek 17 godina! Kada se pojavila na premijeri filma o grupi One Direction, 'This is us', mnoge je ostavila bez daha.

>>> Pokupile sve 'dobre gene': Ne zna se koja je ljepša - Ireland ili Hailey!

Vezani članci Slika nije dostupna Pokupile sve 'dobre gene': Ne zna se koja je ljepša - Ireland ili Hailey! Slika nije dostupna Zgodne kćeri poznatog tate zabavljale se na plaži

Na crveni tepih je stigla s tatom, 47-godišnjim glumcem Stepehenom Baldwinom. Okupljene je očarala u kratkoj kožnoj haljinici koja je istaknula njezine utegnute noge - zar joj je zaista tek 17 godina?!

>> 'One Direction: This is us' stiže u Hrvatsku - Prijavite se, isplatiti se!

Hailey je kći brazilske ljepotice Kennye Baldwin, koja je u braku sa Stephenom od 1990. godine. Osim Hailey, supružnici imaju i kćer Alaiu.

Inače, najslavnija mlada ljepotica obitelji Baldwin je Haileyina rođakinja Ireland, kći Aleca Baldwina i Kim Basinger, koja uspješno plovi manekenskim vodama. No sudeći prema fotografijama, i Hailey je prava ljepotica!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook