Hailey Baldwin sinoć je doslovno blistala na dodjeli modnih nagrada, kao i zaručnički prsten Justina Biebera na njezinoj ruci.

Galerija


New York je jučer vrvjeo brojnim poznatim ljepoticama.

Vezani članci Hailey i Justin Bieber Zbog jednog nespretnog pokreta svi su uvjereni da slavni par skriva novost, koju će uskoro i javno obznaniti Justin Bieber (Foto: Instagram) Justin Bieber potvrdio zaruke: ''Hailey Baldwin, ti si ljubav mog života, ne želim ga provesti ni s jednom drugom''

Razlog je bila Daily Front Row's 2018 Fashion Media dodjela nagrada koja se tamo sinoć održala, a kao uvijek, ljubičasti tepih okupirale su brojne slavne ljepotice u seksi kreacijama.

Hailey Baldwin (Foto: Getty)
Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Jedna među njima je i 21-godišnja manekenka Hailey Baldwin koja je poznata i kao zaručnica pjevača Justina Biebera. I dok se cijeli showbusiness svijet još nedavno nadao pomirenju Justina i njegove prve ljubavi, pjevačice Selene Gomez, malo tko je znao kako je pjevač obnovio kratku romansu s manekenkom.

Mladi par zaručio se na iznenađenje obožavatelja početkom srpnja tijekom romantičnog putovanja. "Moje je srce potpuno tvoje. Obvezujem se da ću život provesti potpuno posvećen tebi i uvijek te voljeti. Obećavam da ću našu obitelj voditi časno dopuštajući da nas Isus i Duh Sveti vode kroz sve što ćemo raditi i kroz svaku odluku koju donesemo. Uvijek ćeš mi biti na prvom mjestu. Hailey Baldwin, ti si ljubav mog života, ne želim ga provesti ni s jednom drugom osim s tobom. Zbog tebe sam bolji čovjek! Jedva čekam da počne moj najbolji period života. S tobom sve ima smisla", napisao je Justin tada na Instagramu.

"Nisam sigurna čime sam zaslužila ovoliko sreću, ali sam toliko zahvalna Bogu jer mi je podario tako nevjerojatnu osobu s kojom ću dijeliti život. Ne postoje riječi kojima bih izrazila svoju zahvalnost", napisala je ubrzo i manekenka.

Hailey je sinoć doslovno blistala u dugoj, zelenoj haljini s dekolteom, a blistao je i njezin veliki zaručnički prsten kojeg je ponosno pokazivala pozirajući fotografima.

Još uvijek nisu poznati detalji vjenčanja kao što su gdje i kada će se ono održati, no dio obožavatelja i dalje vjeruje kako se par nikada neće vjenčati, već da su njihove zaruke samo izazivanje medijske pažnje.

Hailey Baldwin (Foto: Getty)
Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Je li to istina ili samo ljubomora, saznat ćemo uskoro.