Najgledaniji film

Gru prešao i Deppa! Ma tko bi mu odolio?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Gru na supertajnom zadatku' nastavak je iznimno uspješnog crtića 'Kako je Gru ukrao mjesec' kada je osvojio simpatije publike.

'Gru na supertajnom zadatku' pobjednik je vikenda na američkim kino blagajnama - u prvih je pet dana prikazivanja inkasirao senzacionalnih 142 milijuna dolara te time označio jedno od najboljih otvaranja u povijesti za animirani film.

>> Stiže jedan od najiščekivanijih filmova ovog ljeta - 'Usamljeni osvetnik'!

Istovremeno, skupa vestern ekstravaganca 'Usamljeni osvetnik' ostala je na drugom mjestu sa svega 49 milijuna dolara. To ujedno znači da usprkos Johnnyju Deppu koji ovdje igra Indijanca Tonta, neće biti ništa od nove franšize koju je najlakše opisati kao "Pirati s Kariba na Divljem zapadu", ali ni od povrata uloženog, u iznosu od preko 200 milijuna dolara. Barem za sada.

Ovog puta Gru nam prikazuje svoj život nakon što je prestao biti zlikovac. Pred njim je praktično pitanje na koje on nema odgovor - je li sposoban biti dobar otac i odustati od uzbudljivog (da ne kažemo i unosnog) svijeta zločina? Kako će skrbiti za njih tri? Njegova primarna odgovornost je njegova obitelj. Pokušava riješiti kako ih uzdržavati i pretvoriti svoj laboratorij u tvornicu džema i želea.

'U prvom smo filmu zavoljeli super negativca. Htio je ukrasti Mjesec. Uz njega su bili Minioni, dr. Nefario, cijeli tim i njegov laboratorij. I on je uživao u tome. No, kad odluči sve to napustiti - jer tako je najbolje za njegovu obitelj, kako se onda sad osjeća i što će sljedeće učiniti? Morali smo imati logičnu priču koju su ti likovi bili predodređeni ispričati. U što se pretvara Gru? U što se pretvaraju Minioni? Ovo je priča o proširenju te obitelji', priča za Oscara nominiran redatelj Chris Renaud.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene