Njezina moćna izvedba zapanjila je žiri. Posebno emotivna bila je Nicole Scherzinger kojoj su suze samo potekle.


Grace Davies nova je zvijezda na britanskom glazbenom nebu. Talentirana glazbenica trenutno se natječe u jednom popularnom glazbenom showu, a njezin posljednji nastup oduševio je sve. Kako i ne bi kad je Grace svoju pjesmu na pozornici doslovno proživjela. Simpatična djevojka žiriju se predstavila pjesmom "Don't Go" koju je posvetila bivšem dečku i "jednoj i jedinoj vezi u svom životu". Otkrila je i da je njezin bivši partner nakon prekida sreću pronašao uz novu djevojku.

Vezani članci Jacques Houdek (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Iskopali smo fotke Jacquesa Houdeka od prije 15 godina! Sjećate li se da je ovaj detalj nosio na glavi? Cheryl Cole i Liam Payne (Foto: Profimedia) 2018. godine ostavio ju je mlađahni dečko, fanovi su pokopali novu pjesmu, no ona se ne predaje

Slomljena Grace ubila je emocijama, a njezina izvedba posebno je ganula Nicole Scherzinger koja nije mogla sakriti suze. Na kraju nastupa svi članovi žirija ustali su i gromoglasno zapljeskali djevojci koja ih je zapanjila emocijama. Gromoglasan aplauz Grace je uistinu zaslužila. Pogledajte njezin nastup!