Njezina moćna izvedba zapanjila je žiri. Posebno emotivna bila je Nicole Scherzinger kojoj su suze samo potekle.

Galerija


Grace Davies nova je zvijezda na britanskom glazbenom nebu. Talentirana glazbenica trenutno se natječe u jednom popularnom glazbenom showu, a njezin posljednji nastup oduševio je sve. Kako i ne bi kad je Grace svoju pjesmu na pozornici doslovno proživjela. Simpatična djevojka žiriju se predstavila pjesmom "Don't Go" koju je posvetila bivšem dečku i "jednoj i jedinoj vezi u svom životu". Otkrila je i da je njezin bivši partner nakon prekida sreću pronašao uz novu djevojku.

Grace Davies oduševila u X Factoru (FOTO: Screenshot/YouTube)
Grace Davies oduševila u X Factoru (FOTO: Screenshot/YouTube)

Vezani članci Cheryl Cole i Liam Payne (Foto: Profimedia) 2018. godine ostavio ju je mlađahni dečko, fanovi su pokopali novu pjesmu, no ona se ne predaje Cheryl Cole (Foto: Screenshot) Nekad velika glazbena zvijezda osvrnula se na očajne komentare oko svog povratničkog nastupa

Slomljena Grace ubila je emocijama, a njezina izvedba posebno je ganula Nicole Scherzinger koja nije mogla sakriti suze. Na kraju nastupa svi članovi žirija ustali su i gromoglasno zapljeskali djevojci koja ih je zapanjila emocijama. Gromoglasan aplauz Grace je uistinu zaslužila. Pogledajte njezin nastup!