Glumica Pratyusha Banerjee bila je zvijezda serije 'Mala nevjesta' u kojoj je tumačila ulogu Avika Gor.


Šok i nevjerica zavladali su Bollywoodom kada je u javnost izašla vijest o smrti mlade glumačke zvijezde, našim gledateljima poznate iz serije 'Mala nevjesta', Pratyushe Banerjee.

Vezani članci Joey Jordison Jedan od osnivača kultnog benda preminuo u 47. godini, obitelj i fanovi u šoku: "Sve nas je ostavio u dubokoj tuzi..." Iznenađenje Oko pet milijuna ljudi požalilo što je gledalo ovaj video sa šalicom u ruci, ne radite istu grešku

Glumica je pronađena mrtva u svom stanu, policija je potvrdila kako se radi o samoubojstvu. Pratyusha je zahvaljujući spomenutoj seriji, koju hrvatski gledatelji prate na kanalu Doma TV, postala poznata diljem svijeta i njezina je smrt rastužila milijune gledatelja.

Potvrdu ovog jezivog događaja dao je i glumac Sidharth Shukla koji je u seriji tumačio lik Shiva. Glumac je izjavio kako je u šoku zbog njezine smrti i kako ne može pronaći riječi da izrazi tugu koju osjeća.

Zašto se mlada glumica odlučila na tako očajnički potez još uvijek nije poznato, iako neki izvori bliski preminuloj zvijezdi navode kako je dugo bila u teškoj depresiji zbog ljubavi.

Ipak, čini se kako nije sve kako na prvu izgleda. Brojni prijatelji i kolege preminule glumice javili su se medijima tvrdeći kako ne vjeruju da je riječ o samoubojstvu već o planiranom ubojstvu. Za sada se ne zna razlog iz kojeg su sigurni da se radi o ubojstvu. Jedna glumičina kolegica izjavila je kako je Banerjee bila previše snažna osoba da bi se odlučila na takav čin.