Glumica i modna dizajnerica odmara se od poslovnih obveza u susjednoj Italiji te našoj Dalmaciji.

Galerija


Domaća glumica i modna dizajnerica ne prestaje se hvaliti linijom.

Vezani članci Kendall Jenner (Foto: Profimedia) U minijaturnom bikiniju paradirala je ispred zgodnog prijatelja koji u nju gleda kao u boginju Katarina Baban (Foto: Instagram) Omiljena televizijska zlica otkrila čuju li se svadbena zvona kod nje i dečka Igora

Radi se o plavokosoj Katarini Baban, koju smo još nedavno gledali i u popularnom showu "Tvoje lice zvuči poznato" na Novoj TV.

 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan) on

No nakon brojnih poslovnih projekata koje je odradila ove godine Katarina je našla i malo vremena za odmor. Za destinaciju je odabrala Jadransku obalu, na kojoj koristi svaku priliku kako bi se pohvalila linijom.

 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan) on

30-godišnja Osječanka tako redovito obavještava svoje pratitelje na Instagramu gdje je, s kim i što radi, a na račun izgleda dobila je već puno komplimenata.

 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan) on

Posebno je oduševila neki dan fotografijom s jednako atraktivnom sestrom Lucijom, na kojoj su cure pokazale svoje pozadine sjedeći na molu, a zaradile su i više od 3700 lajkova.

Prije čarobne Dalmacije Katarina se zabavaljala u susjednoj Italiji, točnije na Siciliji, gdje se također nije skidala iz zanimljivih bikinija.

 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan) on

Iako je već gotovo tri godine u vezi s dečkom Igorom Subotićem, glumica i dizajnerica ga, za razliku od linije, ipak skriva od znatiželjne javnosti.