Uskoro stiže

Globalni spektakl za milijune diljem svijeta - Što li je to?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

... dolazi 4. studenog!

Od oskarovca Petera Jacksona dolazi nam film 'Hobit: Smaugova pustoš', drugi nastavak trilogije nastale adaptacijom vječno popularnog remek-djela J.R.R. Tolkiena Hobit.

Pogledaj i ovo showbuzz Novi nastavak VIDEO Hobitomanija ove godine dostiže svoj vrhunac!

Tri filma donose nam priču iz Međuzemlja koja se odvija šezdeset godina prije radnje trilogije Gospodar prstenova. Jackson i njegov tim oživjeli su tu slavnu trilogiju rekordno popularnim serijalom koji je završio spektaklom Gospodar prstenova: Povratak kralja i nagradom Oscar za film godine.

>> Putovanje se nastavlja - Evo postera za novog Hobbita!

Ian McKellen ponovno je Gandalf Sivi, Martin Freeman je glavni junak Bilbo Baggins, a Richard Armitage je Thorin Oakenshield. Međunarodnu glumačku ekipu čine i Benedict Cumberbatch, Evangeline Lilly, Lee Pace, Luke Evans, Ken Stott, James Nesbitt i Orlando Bloom.
 
Scenarij za film Hobit: Smaugova pustoš, koji u američka kina dolazi 13. prosinca ove godine, napisali su Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jackson i Guillermo del Toro prema predlošku slavnog romana J.R.R. Tolkiena. Jackson je i jedan od producenata, uz Carolynne Cunningham, Zanea Weinera i Fran Walsh.

Globalno događanje za poklonike serijala

Dok željno iščekuju dolazak u kina filma Hobit: Smaugova pustoš u produkciji kompanija New Line Cinema i Metro-Goldwyn-Mayer Pictures (MGM), obožavatelji će imati priliku upoznati nove članove glumačke postave drugog nastavka trilogije Hobit, zvijezde poput Orlanda Blooma, Evangeline Lilly, Leeja Pacea i Lukea Evansa, i to u sklopu globalnog događanja za poklonike serijala koji će se održati u ponedjeljak, 4. studenoga u 17 sati po istočnom vremenu (EST) i istovremeno diljem svijeta.

U svakom od satelitski povezanih kina u četiri grada domaćina -  Los Angelesu, New Yorku, Londonu i Wellingtonu — Jackson i članovi filmske ekipe sastat će se s fanovima kako bi im predstavili ekskluzivne snimke iz filma Hobit: Smaugova pustoš, odgovarali im na pitanja te im prigodno pripremili nekoliko iznenađenja.

CNN-ov voditelj Anderson Cooper, koji će biti specijalni gost voditelj, nalazit će se u New Yorku, gdje će ugostiti Richarda Armitagea (Thorin Hrastoštit) i Orlanda Blooma, kojeg ponovno gledamo u ulozi Legolasa iz trilogije Gospodar prstenova.

Evangeline Lilly, koja se pridružila ekipi u ulozi vilenjačke ratnice Tauriel, će se za to vrijeme nalaziti u Los Angelesu. 

London će ugostiti novog člana postave, Leeja Pacea, vilenjačkog kralja Thranduila, Lukea Evansa, koji glumi Barda, i Andyja Serkisa, člana filmske ekipe koji je glumio Golluma u prvome dijelu.  

Peter Jackson će se pridružiti slavlju iz Wellingtona u Novom Zelandu (gdje će u to vrijeme biti utorak, 5. studeni, 11 sati ujutro).

Istovremeno na četiri lokacije

Svako kino bit će spojeno putem satelita, pa će publika moći istovremeno na sve četiri lokacije uživati u razgovoru između sudionika, te postavljanju pitanja.

Osim toga, u gradovima diljem svijeta – uključujući Bruxelles (Belgija), Hamburg (Njemačka), Madrid (Španjolska), Ciudad de México (Meksico), Miami (Florida, SAD), Pariz (Francuska), Rim (Italija), Sydney (Australia) i Toronto (Canada) — fanovi će biti pozvani na okupljanje u odabranim kinima kako bi bili među prvima koji će vidjeti proširenu verziju te kako bi uživo pratili program koji će se odvijati uživo.

Događaj će se prenositi uživo na Internetu kako bi svatko s internetskom vezom sam ili u društvu mogao jednako uživati u proslavi novog nastavka, mada će istovremeni internetski prijenos sadržavati editiranu verziju proširenog izdanja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene