Glazbeni 3D spektakl "One Direction: This is us" u kino distribuciju u hrvatskoj kreće dan ranije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zbog velikog interesa za kupnju kinoulaznica u pretprodaji, film „One Direction: This is Us 3D“ u hrvatska kina dolazi već sutra!

Nakon održane svjetske premijere u Londonu, a koju ste mogli pratiti putem live streama samo na portalu dnevnik.hr prošloga tjedna, čekanju je napokon došao kraj! Glazbeni događaj generacije, film o kojem svi pričaju konačno dolazi u kina! „One Direction: This is us 3D“ u našim kinima počinje se prikazivati već od sutra, 28. kolovoza – dan ranije nego što je to bilo predviđeno!

Pogledaj i ovo showbuzz Rijetki si to mogu dopustiti Jedva punoljetni, a glatko su odbili poziv Bijele kuće!


Više od dva tjedna kinoulaznice za ovaj glazbeni događaj generacije nalaze u pretprodaji, a do sada ih je već prodano nekoliko tisuća. Odličan je to rezultat zbog kojeg je distributer Continental film u dogovoru s kompanijom Sony Pictures odlučio započeti prikazivati film dan ranije – umjesto u četvrtak, film „One Direction: This is Us 3D“ moći će se pogledati u domaćim kinima već od srijede, 28. kolovoza!


Podsjetimo, radi se o filmu redatelja Morgana Spurlocka koji prati trenutno najpopularniju glazbenu skupinu na svijetu tijekom njihove pripreme za veliku svjetsku turneju koja, osim odličnih 3D koncertnih izvedbi, donosi i pregršt nikad prije viđenih snimaka „iza pozornice“ članova skupine kao i snimaka iz njihovih privatnih života – njihovih prijatelja, roditelja, ali i njih samih.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene