Zbog velikog interesa za kupnju kinoulaznica u pretprodaji, film „One Direction: This is Us 3D“ u hrvatska kina dolazi već sutra!


Nakon održane svjetske premijere u Londonu, a koju ste mogli pratiti putem live streama samo na portalu dnevnik.hr prošloga tjedna, čekanju je napokon došao kraj! Glazbeni događaj generacije, film o kojem svi pričaju konačno dolazi u kina! „One Direction: This is us 3D“ u našim kinima počinje se prikazivati već od sutra, 28. kolovoza – dan ranije nego što je to bilo predviđeno!

Vezani članci Slika nije dostupna Nije ni gledao kuda ide, stavio ručnik na glavu i uletio u... vatru! Slika nije dostupna Tinejdžerski 'uragan' rastura gdje god se pojavi


Više od dva tjedna kinoulaznice za ovaj glazbeni događaj generacije nalaze u pretprodaji, a do sada ih je već prodano nekoliko tisuća. Odličan je to rezultat zbog kojeg je distributer Continental film u dogovoru s kompanijom Sony Pictures odlučio započeti prikazivati film dan ranije – umjesto u četvrtak, film „One Direction: This is Us 3D“ moći će se pogledati u domaćim kinima već od srijede, 28. kolovoza!


Podsjetimo, radi se o filmu redatelja Morgana Spurlocka koji prati trenutno najpopularniju glazbenu skupinu na svijetu tijekom njihove pripreme za veliku svjetsku turneju koja, osim odličnih 3D koncertnih izvedbi, donosi i pregršt nikad prije viđenih snimaka „iza pozornice“ članova skupine kao i snimaka iz njihovih privatnih života – njihovih prijatelja, roditelja, ali i njih samih.