Gigi Hadid vodila je American Music Awards. Tijekom angažmana odlučila je imitirati Melaniju Trump.


Brutalno su na društvenim mrežama opleli po Gigi Hadid. Mlada manekenka vodila je American Music Awards te je tijekom angažmana odlučila imitirati Melaniju Trump.

Vezani članci Melania Trump Melania Trump opet na udaru kritika i to samo zbog jedne fotografije kojom je poželjela sinu čestitati rođendan Christina Aguilera (Foto: Getty) Dirljiva izvedba zbog koje su svi u suzama! Cristina Aguilera izvela pjesmu pokojne Whitney Houston

21-godišnja manekenka za te potrebe 'skinula' je istočnoeuropski naglasak i Melanijin specifični izraz lica. Našalila se potom na račun plagiranja govora Michelle Obame. "Volim svog muža, predsjednika Baracka Obamu. I našu djecu Sashu i Maliju", rekla je Gigi, aludirajući na govor koji je Trumpova žena održala na konvenciji Republikanske stranke, a koji je neodoljivo podsjećao na onaj Michelle Obame.

No, Amerikancima njen skeč nije sjeo. Dokazao se samo jedno - da bi se Gigi trebala držati manekenstva. "Ovo je bilo očajno, drži se manekensktva, očajna si". "Melania će biti prva dama SAD-a, ovo je najgori oblik nepoštovanja", smatraju tviteraši. Spomenuli su i da se nikad ne bi usudila ovako nešto napraviti da je Melania crna, odnosno druge rase. Gledatelji su, sve u svemu, popljuvali Gigi i njeno vođenje cijele ceremonije.