Sestre Bella i Gigi Hadid u New Yorku su proslavile Bellin 22. rođendan.

Galerija


Gdje su sestre Hadid, tu su i odjevne kombinacije koje bi se usudila nositi tek rijetko koja žena.

Vezani članci Gigi Hadid (Foto: Profimedia) Ona je jedna od najljepših žena svijeta, ali u ovom se izdanju baš nikada ne biste okrenuli za njom Adut Akech Bior (Foto: Instagram) Prelijepa manekenka dio djetinjstva provela je u izbjegličkom kampu, a danas svi žele raditi s njom

Mislimo, naravno, na sestre Bellu i Gigi, koje su posljednjih godina pokorile modni svijet. Premda su im tek 22 godine, cure su jedne od najtraženijih manekenki današnjice, iako veći dio slave mogu zahvaliti slavnim roditeljima.

Bella Hadid (Foto: Getty)
Bella Hadid (Foto: Getty)

No ostavimo li taj podatak po strani, cure su vrlo zaposlene, ali uvijek pronađu vremena jedna za drugu i za obilježavanje važnih događaja kao što je Bellin rođendan, koji su cure proslavile na Manhattanu prošlog utorka.

Iako plavokosa Gigi nije bila slavljenica, već gost, ukrala je pozornost odjevnom kombinacijom koju je nosila i koja je uključivala hlače u nekoliko boja te prozirnu majicu koja je otkrila grudnjak te svu raskoš njezinog dekoltea, po kojem je manekenka poznata.

Kendall Jenner (Foto: Profimedia)
Kendall Jenner (Foto: Profimedia)

Na rođendanu je bila i njihova bliska prijateljica Kendall Jenner, koja je stigla u uskim kožnim tajicama te majici ispod koje nije nosila grudnjak.

Bella Hadid i The Weekend (Foto: Profimedia)
Bella Hadid i The Weekend (Foto: Profimedia)

Prije velike proslave Bella je provela dan u šopingu sa svojim dečkom, pjevačem The Weekendom, s kojim se nedavno pomirila nakon devet mjeseci stanke. I njezina sestra Gigi dala je još jednu šansu glazbeniku Zaynu Maliku nakon višemjesečnog prekida pa se čini da slavne sestre ne dijele samo isti ukus za modu.