Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najmlađa kći slavnih roditelja ujedno je i najbuntovnija...


Čini se da slavnim glumcima i bivšim supružnicima Bruceu Willisu i Demi Moore u posljednje vrijeme nije lako s njihovom kćeri.
Naime, najmlađa kći glumačkog para Tallulah skinula se za StyleLikeU i osvrnula na tabloide koje krivi za to što je svojevremeno imala ružnu sliku o sebi.

Tallulah Willis bez grudnjaka šetala po gradu

Vezani članci Demi Moore Ovom šokantnom promjenom lica mnoge je zgrozila, ali kako se čini, naučila je lekciju Bruce Willis, Demi Moore i Ashton Kutcher (Foto: David Miller/Press Association/PIXSELL) Nakon samo tri mjeseca veze pobjegli su od svih i vjenčali se, ali imali su i drugu raskošnu ceremoniju

'Zbog je***o glupih tabloida mislila sam da sam ružna. Vjerovala sam strancima više nego ljudima koji me vole, jer zašto bi ljudi koji me vole bili iskreni', rekla je Tallulah. 'Bila sam zarobljena u vlastitom tijelu. Počela sam se izgladnjivati i spala sam na 43 kilograma. No, kad sam izgubila obline i kad su mi se grudi osušile, to me još više zatvorilo u taj kavez', dodala je.

No, to nije sve.

Osim emocionalne nestabilnosti, Tallulah ima problema i s ovisnošću o alkoholu i kokainu. Navodno, Tallulah već dulje vrijeme konzumira narkotike, kao i velike količine alkoholnih pića.

'Demi se osjeća krivom jer je Tallulah izmaknula kontroli, kao što je i ona nekad davno. Osjeća kao da ponovno proživljava mučnu prošlost. No, nastoji biti jaka zbog kćeri', rekao je izvor za Daily Mail.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook