U vrtlogu problema

Gdje god dođe izaziva nevolje: Zbog pjevača mora platiti kaznu od 2 tisuće dolara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zbog njega je tattoo majstor dobio kaznu od 2.000 dolara!

Nije trebalo dugo čekati da se Justin Bieber opet nađe u središtu kakvog skandalčića. Naime, kanadski pjevač kriv je što će vlasnik tattoo shopa morati platiti 2.000 dolara globe jer mu je Bieber tetovirao nabildanog miša na nožni mišić.

>> Ups, novi problemi: 'Ovdje više nije poželjan!'

Pogledaj i ovo Aaron Carter (Foto: Instagram) Sve bizarniji istupi Skandalozni pjevač istetovirao lice s likom puno slavnije kolegice, obožavatelji mu zvali policiju

Bieber je vlasniku obrta za tetoviranje Keithu Bang Bang McCurdyju mišića tetovirao još prošlog lipnja, ali su inkriminirajući filmski zapisi tog događaja tek početkom tjedna procurili na internet. Bang Bang i Bieber dobri su prijatelji, no vlasti nemaju smisla za njihove odnose i strogo propisuju da tetovirati smiju isključivo ovlašteni majstori s licencom.Ovo nije prvi put da se zbog neovlaštenog tetoviranja podiže frka u njujorškom odjelu za javno zdravstvo. Na udaru inspektora našla se tako 2009. godine i Rihanna koja je vlasniku tattoo dućana tetovirala slovo 'R' na ruku. Slično se poslije ponovilo i s Katy Perry i Chrisom Brownom. Bieber nije bio dostupan za komentar.

No, on ionako ima preča posla. Njemačke vlasti dale su mu rok od četiri tjedna da pokuša izvući svog majmunčića iz prihvatilišta za životinje. Ljubimac zvan Mally oduzet je Bieberu i strpan u kavez jer pjevač sa sobom nije imao odgovarajuće dokumente kojima bi dokazao svoje vlasništvo nad životinjom, kao ni valjani zdravstveni karton nesretnog majmunčića.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene