Maja asistirala

Nije joj dao da se pogleda u ogledalo: Farmerica Lucija prepustila se u Robertove ruke!

Lucija Bujdo, Roberto Levak i Maja Milišić (Foto: PR) Lucija Bujdo, Roberto Levak i Maja Milišić (Foto: PR) PR 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Bujdo Farma (Foto: PR) Lucija Bujdo, Roberto Levak i Maja Milišić (Foto: PR) Lucija Bujdo Farma (Foto: PR) Roberto Levak (FOTO: Dnevnik.hr) Roberto Levak (FOTO: Instagram) Roberto Levak (FOTO: Instagram) Roberto Levak Farma (Foto: PR) Roberto Levak (FOTO: Privatni album) +0 Roberto Levak (FOTO: Privatni album) Galerija

Neki su se farmeri našli u ulozi frizera i to frizera s tupim škarama.

Lucija Bujdo danas je bila na šišanju i to kod Roberta Levaka. Svoju frizerku Lucija je zamijenila škarama u Robertovim rukama.

Pogledaj i ovo Mia Kovačić - 3 Oduvijek prekrasna Od 2009. do danas na našoj voditeljici samo se jedna stvar promijenila, već je godinama među omiljenim licima Nove TV!

"Bilo bi bolje da imam češalj", komentirao je Roberto koji se potpuno uživio u uloga frizera.

Dok je Maja Milišić asistirala, Lucija se vrpoljila jer ju je čupalo budući da su škare bile tupe. Roberto joj nije dao da se pogleda u ogledalo prije nego li završi.

Lucija Bujdo, Roberto Levak i Maja Milišić (Foto: PR) Lucija Bujdo, Roberto Levak i Maja Milišić (Foto: PR) Foto: PR

"Neću se uplaštiti, samo da vidim kako je", molila je Lucija Roberta koji je bio nepopustljiv.

"Pusti me da završim do kraja, kao da se s malim djetetom borim. Daj se smiri", opominjao ju je.

Šišanje se odvijalo pod budnim okom Srećka koji je ovotjedni gazda Farme. On je Luciji koja je neprestano jaukala i žalila se da ju čupa čak i zapjevao, kako bi joj bilo lakše.

Je li Roberto dobro ošišao Luciju, procijenite sami.

Lucija Bujdo Farma (Foto: PR) Lucija Bujdo Farma (Foto: PR) Foto: PR

Lucija Bujdo kaže da je komunikativna, nasmijana, borbena i temperamentna. Dodaje da je magnet za skandale. Ne voli izazivati svađe, ali kada ju netko naljuti burno reagira. U slobodno vrijeme voli ići u duge šetnje, kuhati i igrati igrice na računalu. Smatra kako ne brine dovoljno o svojoj kilaži te je navodi kao neuspjeh u životu, dok kao uspjeh ističe završenu srednju školu zbog poteškoća koje je imala s učenjem. Unatoč ljubavnim razočaranjima, kaže da je optimistična te se nada da će na Farmi doživjeti ljubav. Nema iskustva sa seoskim poslovima, ali nisu joj strana. Najviše se boji pijetla. Glavnom nagradom pomogla bi roditeljima otplatiti kredit. Osim pobjede, na Farmi želi steći nova poznanstva, ali i iskusiti život bez tehnologije.

Roberto Levak Farma (Foto: PR) Roberto Levak Farma (Foto: PR) Foto: PR

Roberto Levak ističe da je emotivna i neodlučna osoba koja voli izazove. U slobodno vrijeme bavi se sportom te dodaje da je uvijek glavni u društvu. Propustom u životu smatra to što nije upisao fakultet, a kao uspjeh ističe slobodu, sreću i zdravlje. Nema iskustva sa seoskim aktivnostima i domaćim životinjama, no ne boji ih se. Od luksuza koji mu na Farmi neće biti dostupan nedostajat će mu, kaže, mobitel, dobra hrana i parfem. Na Farmu se prijavio zbog popularnosti i manekenstva, a pobjeda mu je, kaže, također jako važna.



 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene