Jako tužno

Zvijezda serije "Malcolm u sredini" ne sjeća se većine događaja u životu: Pati od "mini moždanih udara"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Službeni naziv za stanje Frankieja Muniza jest "prolazni ishemijski napad". Događaju mu se "mini moždani udari". Iako se podvrgnuo brojnim testovima i posjetio neurologe, ne zna se uzrok. 2009. godine imao je tešku prometnu, u kojoj je ozbiljno ozlijedio leđa.

Slavni glumac Frankie Muniz uveselio je svijet još davno, ulogom u seriji "Malcolm u sredini". Nažalost, danas se uloge koja ga je proslavila gotovo i ne sjeća. Prema pisanju Inilada, ne sjeća se ni većine drugih događaja u životu, a tom se ne može odrediti niti točan uzrok, iako se zna da su tome krivac potresi mozga, odnosno "mali udari", kojih doživljava veliki broj.

Pogledaj i ovo showbuzz Obznanio sretnu vijest Ne sjeća se da je snimao kultnu seriju, a sreću je pronašao s kolegicom s kojom će dobiti bebu

"Nažalost, ne sjećam se većine "Malcolma u sredini", gotovo se čini kao da to nisam bio ja", rekao je Frankie. Magazinu People otkrio je prošlog mjeseca kako je 2009. imao prometnu nesreću u kojoj je teško ozlijedio leđa. Potom je 2012. godine počeo patiti od nasumičnih "mini moždanih udara". Kaže kako mu je medicinsko stanje nepredvidljivo i da moždani mogu nastupiti i do četiri puta tjedno, ali i tek jednom godišnje.

Medicinski se njegovo stanje opisuje kao "prolazni ishemijski napad" tijekom kojeg mozak ne prima dovoljno kisika, a sve zbog ometana protoka krvi u žilama. Posjetio je glumac tijekom godina brojne neurologe i podvrgnuo se svim mogućim pretragama, no odgovora i dalje nema. Odlučio je, kaže, živjeti svojim životom kao i dosad te nastojati biti što sretniji i ispunjeniji. "Sve što sam dosad napravio jest ono što sam želio napraviti i sretan sam", zaključio je Muniz.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene