Franka Batelić stigla je u Moskvu kako bi bodrila Vatrene.

Galerija


Franka Batelić nije mogla a da ne dođe u Moskvu. Veliko finale Svjetskog nogometnog prvenstva u glavni grad Rusije dovelo je prelijepu pjevačicu, inače buduću suprugu Vedrana Ćorluke.

Vezani članci Ivana Knoll (FOTO: David Klein/Press Association/PIXSELL) Najzgodnija navijačica i danas je najzgodnija! Pogledajte njezino današnje vatreno izdanje Sandra Perković (FOTO: Instagram) Na istom stadionu Sandra Perković je prije pet godina osvojila zlato! ''Neka se povijest ponovi''

Franka nije bila na utakmici s Engleskom jer je imala nastup u Poreču, no ovu utakmicu nikako nije željela propustiti.

Franka se odmah pohvalila na društvenim mrežama kako je stigla na finale. ''Moskva u srcu'', napisala je pjevačica uz fotografiju uslikanu na Crvenom trgu.

U ponedjeljak, od prijepodnevnih sati, Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg, gdje će biti organiziran slavljenički doček. Bez obzira na rezultat finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, koji ćete moći pratiti i na portalima GOL.hr i DNEVNIK.hr.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

 

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on