Svi su gore

Ćorluka ima još jedan razlog da ''razvali'' Francuze! Stigla mu je i buduća supruga!

Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić (Foto: Instagram) Ćorluka Franka (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić Poreč (Foto: Dnevnik.hr) +0 Franka Batelić (FOTO: PR) Galerija

Franka Batelić stigla je u Moskvu kako bi bodrila Vatrene.

Franka Batelić nije mogla a da ne dođe u Moskvu. Veliko finale Svjetskog nogometnog prvenstva u glavni grad Rusije dovelo je prelijepu pjevačicu, inače buduću suprugu Vedrana Ćorluke.

Pogledaj i ovo Sandra Perković (FOTO: Instagram) Srcem i dušom Na istom stadionu Sandra Perković je prije pet godina osvojila zlato! ''Neka se povijest ponovi''

Franka nije bila na utakmici s Engleskom jer je imala nastup u Poreču, no ovu utakmicu nikako nije željela propustiti.

Franka se odmah pohvalila na društvenim mrežama kako je stigla na finale. ''Moskva u srcu'', napisala je pjevačica uz fotografiju uslikanu na Crvenom trgu.

U ponedjeljak, od prijepodnevnih sati, Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg, gdje će biti organiziran slavljenički doček. Bez obzira na rezultat finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, koji ćete moći pratiti i na portalima GOL.hr i DNEVNIK.hr.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

 

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene