Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najponosnije su zasigurno bile Josipa Perišić i Vanja Kalinić, supruge dvaju golgetera sa sinoćnje utakmice.


Nakon što su Vatreni sinoć u Bordeauxu odnijeli veličanstvenu pobjedu nad Španjolcima, njihove bolje polovice objavile su atraktivne fotografije s tribina, na kojima su glasno navijale. Najponosnije su zasigurno bile Josipa Perišić i Vanja Kalinić, supruge dvaju golgetera sa sinoćnje utakmice.

Vezani članci Hrvatske Wagsice (Foto: Instagram) Nova generacija žena nogometaša: Djevojke i supruge koje su osvojile srca naših reprezentativaca! Lidija Bačić (Foto: Instagram) Lidija Bačić izbacila grudi i posula se pepelom zbog Vatrenih: "Tko šiša moju prognozu..."

Cure nisu jedine koje su pratile utakmicu, naime, na tribinama su bile i Izabela Andrijanić, djevojka Vedrana Ćorluke Franka Batelić te cura Duje Čopa, Ana Kurobasa. Borbu Hrvatske i Španjolske pratila je i supruga Ivana Rakitića.

Poslušajte i novi hit Luke Bulića posvećen pobjedi nad Španjolskom.

Raquel Mauri imala je najveći problem, naime, morala je odlučiti i hoće li navijati za svog supruga ili svoju domovinu. Utakmicu je sa svojim djevojčicama pratila kod kuće, a nakon utakmice čestitala suprugu i njegovim suigračima.

 

Ovako se slavi pobjeda

A video posted by @joop8 on