nova zvijezda

Fran ima prvi singl 'Poljubi me i idi': 'Trenutno živim svoj san'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Što zbog uzbudljivih plesnih koraka, što zbog zaraznog ritma koji donosi svojom glazbom Fran neće razočarati ljubitelje urbane pop glazbe.

Fran je ovih dana snimio video spot za svoj prvi singl 'Poljubi me i idi'. Za spot je izabrana provjerena ekipa pa se tako režije prihvatio Vanja Vascarac, styling potpisuje vrhunski mladi stilist Ivan Friščić, make up Žana Kožul, a za frizure je zaslužan salon F, no ovaj put pod kreativnim vodstvom Ivone Palić.

Pogledaj i ovo Mate Bulić - 1 "Puno je vremena prošlo" Mate Bulić priredio pravo veselje svojim fanovima: ''Poželio sam im zahvaliti što su molili za mene kad mi je bilo teško''

Upoznajte Frana - mladi pjevač u osvajanju teenejdžerki, uzor mu je Justin Bieber

„Pjesma se zove „ Poljubi me i idi“ , a radnja spota govori o ljubavnom trokutu u grupi plesača gdje me moja djevojka vara i nada se da ja to ne znam, no stvarnost je drugacija. Sa mnom pleše pet vrhunskih plesača iz Atomic Dance Factorya tako da će to biti vrlo plesan i razigran spot bez obzira što ja izvučem deblji kraj“, objasnio je Fran.

Fran nam je otkrio kako je imao veliku tremu prije snimanja spota no profesionalna ekipa koju je okupio oko sebe pomogla mu je da sve prođe u odličnoj atmosferi i zabavi. „Drago mi je da sam oko sebe okupio ljude koji su isto toliko strastveni i uzbuđeni oko novih zajedničkih projekata te sam nekako stalno okružen pozitivom i dobrom atmosferom a to mi je trenutno najbitnije. Moja prva pjesma „Poljubi me i idi“ nastala je iz nekih prijašnjih situacija koje su me izgradile kao osobu i pomogle da se drugačije nosim sa životnim izazovima. Ljubav je nešto što me inspirira u svim aspektima života tako da vjerujem da će i neke nove pjesme i projekti biti ogledalo nečega što mi se događalo ili događa“, ispričao nam je talentirani mladić.

"Ovu pjesmu i spot sam jedva dočekao. Jednostavno obožavam to što radim i postao sam ovisan o adrenalinu koji me hvata svaki puta kada pjevam i plešem. Trenutno živim svoj san i nadam se da će to trajati još jako dugo", priznao nam je Fran.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene