Nezaobilazan nakit

FOTO Mlada manekenka oduševila u novoj kampanji VIvid Noir

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dizajnerica nakita Iva Viljevac predstavila je novu kolekciju nakita, a u njezinoj je kampanji sudjelovala i mlada, uspješna manekenka!

Dizajnerica nakita Iva Viljevac donosi nam novu kampanju za nakit pod nazivom 'Vivid Noir' s Ana Marijom Cajner u glavnoj ulozi. Ovaj jedinstven nakit oduševit će sve žene kojima su modni dodaci nezaobilazan element njihovog stila.

Kolekcija se sastoji od 20 modela nakita, od kojih su svi unikatni i rađeni uz puno pažnje, i puno vremena je uloženo zbog brojnih detalja. Poveznica kolekcije su lanci, a kako sve ne bi bilo strogo i hladno dizajnerica koristi boje.

Osim metalnih elemenata, kolekcija je obogaćena vrijedim crvenim i bijelim koraljima, swarovski kristalima i riječnim biserima. Ovo je kolekcija za djevojke i ženu kojima su detalji bitni, a s nakitom iz ove kolekcije doći će do izražaja osobnost svake žene. Nakit je dosta raznolik i svaka žena se može izraziti kako želi, nakitom koji stavi na sebe.

Iva Balaban predstavila Galla nakit by Kozmo

'Misao vodilja mi je bila napraviti nakit koji šalje poruku i koji obogaćuje svaku odjevnu kombinaciju, bilo dnevnu, poslovnu ili večernju. Žena koja će nositi ovaj nakit, zna točno što želi i izlazi izvan sfere prosječnosti', izjavila je dizajnerica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene