Finalisti Supertalenta

POGLEDAJTE SJAJNE TOČKE - Basić očekivao finale, A.K.A. Cresendo u šoku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Finalisti 'Supertalenta' progovorili o svojim dojmovima nakon jučerašnjeg nastupa.

Jučerašnji show 'Supertalent' završio je ulaskom dvoje pobjednika u samo finale.

Pogledaj i ovo Marko Antolković u Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) Brzo ozdravi! Ozbiljni problemi za Marka uoči velikog finala: "Ton nije izlazio, još nisam probao pjesmu kako spada"


Tako je 'isklesani' Petar Bruno Basić publiku ostavio bez daha svojom izvedbom plesa na šipci. 'Pripremao sam se mjesec dana. Svaki dan sam plesao na šipci', prokomentirao je Petar svoje dojmove nakon nastupa.

Vježbanje se isplatilo jer mu je publika osigurala direktan plasman u finale.

'Očekivao sam ulazak u finale, ali sam opet bio jako iznenađen', dodao je Petar koji za zadnju emisiju showa priprema veliko iznenađenje. 'Pripremao sam se mjesec dana. Svaki dan sam plesao na šipci, a za samo finale pripremam nešto puno više atraktivnije', dodao je Basić.

Publika i žiri glasovanjem su odlučili kako osim Petra u samom finalu žele vidjeti i A.K.A Crescenda. Mlada i talentirana pjevačka skupina zadarskih studenata nije se nadala ulasku u finale. 'Nismo očekivali da će nas publika poslati izravno u finale. Stvarno ne. Jučerašnja ekipa je bila toliko jaka, toliko jaka konkurencija da smo se mi jednostavno pomirili da ne idemo dalje. No, dogodilo se', izjavila je Matea Biloglav, predstavnica A.K.A Crescenda.

Dok Petar već zna što i kako se pripremati za veliko finale koje svi željno iščekujemo, Matea je otkrila kako oni ne spremaju ništa unaprijed. 'Nemamo još ništa spremno i isplanirano. Danas krećemo s pripremama', zaključila je Matea.

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Osim na službenoj web stranici Supertalenta, te profilima showa na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, YouTubeu i Snapchatu, omiljeni show pratite i na jedinstvenoj aplikaciji Supertalent Hrvatska koju besplatno možete preuzeti na svim Android i iOS uređajima.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Odaberite Vip TV uslugu za najbolje TV iskustvo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene