Nakon dugih osam godina Petra Sanader došla je na svoje.


Petra Sanader, kći bivšeg premijera Ive Sanader, počela je živjeti svoje snove. Naime, Petra već nekoliko godina gradi filmsku karijeru u Americi, a sada je konačno osvanula i na velikom platnu.

Vezani članci Slika nije dostupna Kakva zgodna dama! Kći bivšeg premijera pokazala vruće izdanje Petra i Bruna Sanader (FOTO: Instagram) Samozatajna Bruna i vesela Petra: Gdje su danas sestre Sanader?

Premijerom svog najnovijeg filma "A Blank" za koji potpisuje scenarij i u kojem tumači glavnu ulogu Petra se pohvalila na svom Instagramu.

"Gledala sam sebe na velikom platnu sinoć. Zahvalna sam na tom trenutku. Hvala svima koji su me došli podržati", napisala je Sanaderova kći ispod isječka iz filma.

Film je prikazan na njujorškom festivalu kratkog filma New York Short Film Festival, a ovo je samo dokaz da se sav trudi isplatio jer se Petra nakon osam godina izborila za svoje mjesto pod svjetlima reflektora. Na njen uspjeh sigurno su ponosni otac Ivo, majka Mirjana i sestra Bruna s kojima je Petra provela ljetni godišnji odmor na skupcjenoj jahti.