Jako dirljivo

... I vani si! Priča koja će vas ostaviti bez teksta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Istinita priča koju morate pogledati.

Priča koju možete vidjeti na televiziji, dogodila se na jednoj televiziji, našoj. Djelatnik Nove TV Vedran Buljubašić teško se razbolio, tijekom nekoliko godina borbe s leukemijom prošao je ono najgore što ta bolest nosi, jedna od posljedica bila je i gubitak oka. No njega je život nagradio. Pitate se kako je to moguće nakon ovog uvoda? Moguće je jer je potpuno ozdravio, a potom se oženio s drugom kolegicom s Nove TV, reporterkom Kristinom Tešijom. Oni su dobili i dvoje prekrasne djece. Ova filmska priča koja se odvijala na Novoj TV prvo je pretočena u scenarij, a potom i doista u film. I to od ruku njegovih kolega s Nove TV. Njihov prvijenac primljen je u glavni program Dana hrvatskog filma, našeg Vedrana Buljubašića glumi sjajni Amar Bukvić, stoga ovo ne može biti bolja pozivnica da film dođete i pogledate, 21.travnja u 22h, Kino Europa!

Pogledaj i ovo Amar Bukvić - 2 Veliki izazov Amar Bukvić otkrio kako je prošlo snimanje svjetskog filmskog hita sa slavnom "tračericom": "Više je to mojoj ženi značilo"

O FILMU

Marin je uspješan televizijski režiser kojeg stres polako i neprimjetno uništava. Ne uspijeva se posvetiti i kćeri i poslu, i to ga izjeda. Želi se uključiti u njezin život, ali izgleda kao da je sve protiv njega. Propada i pokušaj da konačno dođe na njoj važan teniski događaj. Doživljava slom i odlučuje simbolično ugasiti svog najvećeg neprijatelja, televiziju, i okrenuti se kćeri. No je li prekasno?
SCENARIJ Edin Mahmuljin, Ivan Skorin, MONTAŽA Nina Velnić, KAMERA Filip Borošak, GLAZBA Matija Antolić, OBLIKOVANJE ZVUKA Andrej Smoljan, PRODUCENTI Edin Mahmuljin, Ivan Skorin. Stoga ovo ne može biti bolja pozivnica da film dođete i pogledate, 21.travnja u 22h, na Danima hrvatskog filma u kinu Europa.

ULOGE Amar Bukvić, Hana Mahmuljin, Renata Ivančan, Marina Grgurević, Slaven Španović.

...i vani si from Edin Mahmuljin on Vimeo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene