Ima se, može se

POKLON OD 3000 EURA Kakva sretnica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Posinak Lepe Brene i sin Bobe Živojinovića, Filip je svojoj odabranici poklonio skupi poklon, te joj ispunio veliku želju.

Filip Živojinović, posinak Lepe Brene i nasljednik Bobe Živojinovića, zaljubio se preko ušiju u mladu pjevačicu Aleksandru Prijović, koja je nadolazeća glazbena zvijezda u Srbiji. Sada je obradovao pjevačicu malenim psićem kojeg je dugo željela. Budući da se radi o rijetkoj vrsti, svoj poklon je skupo platio.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića Legendarno izdanje Pogledajte kako je na vjenčanju Aleksandre Prijović izgledala njezina svekrva Lepa Brena, jednim detaljem ukrala je show!

'Aleksandra već dugo želi pomeranca, ali se nije mogla odlučiti za kupnju jer nije znala kome bi ga mogla ostaviti kada ide na nastupe', izjavio je bliski izvor za 'Alo'.

Filip se potrudio naći baš takvog psića kakvog je mlada pjevačica zamislila i platio ga oko tri tisuće eura, a kada Aleksandra bude nastupala, odlučili su da će svog ljubimca ostavljati u hotelu za pse.

 

A photo posted by @aleksandraprijovic on

 

A video posted by Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene