Posinak Lepe Brene i sin Bobe Živojinovića, Filip je svojoj odabranici poklonio skupi poklon, te joj ispunio veliku želju.


Filip Živojinović, posinak Lepe Brene i nasljednik Bobe Živojinovića, zaljubio se preko ušiju u mladu pjevačicu Aleksandru Prijović, koja je nadolazeća glazbena zvijezda u Srbiji. Sada je obradovao pjevačicu malenim psićem kojeg je dugo željela. Budući da se radi o rijetkoj vrsti, svoj poklon je skupo platio.

Vezani članci Lepa Brena Lepa Brena objavila fotku staru 33 godine, a obožavatelji joj se ne mogu prestati čuditi Aleksandra Prijović, Filip Živojinović (FOTO: Instagram) Stiže potomak u obitelj Lepe Brene! Snaha Aleksandra otkrila da je trudna, ali i kojeg je spola dijete

'Aleksandra već dugo želi pomeranca, ali se nije mogla odlučiti za kupnju jer nije znala kome bi ga mogla ostaviti kada ide na nastupe', izjavio je bliski izvor za 'Alo'.

Filip se potrudio naći baš takvog psića kakvog je mlada pjevačica zamislila i platio ga oko tri tisuće eura, a kada Aleksandra bude nastupala, odlučili su da će svog ljubimca ostavljati u hotelu za pse.

 

A photo posted by @aleksandraprijovic on

 

A video posted by Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) on