Nigdje bez nje

Filip Hrgović poveo prelijepu djevojku! Iako ona izbjegava kamere, na ovaj je događaj morala doći

Filip Hrgović Marinela Ćaja (Foto: Instagram) Filip Hrgović Marinela Ćaja (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Filip Hrgović Marinela Ćaja (Foto: Instagram) Galerija

Boksač Filip Hrgović i studentica Marinela Ćaja zajedno su 5 godina.

Potpuno nam je jasno zašto se naš boksač ne odvaja se od svoje atraktivne djevojke.

Pogledaj i ovo Filip Hrgović i Marinela Čaja (Foto: Instagram) Emotivni doček Filipa Hrgovića pri povratku kući uvijek prva dočeka nestvarno lijepa supruga Marinela

Boksač Filip Hrgović na jučerašnji prijem kod gradonačelnika Milana Bandića u palači Dverce stigao je u pratnji dugogodišnje djevojke Marinele Ćaje.

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić sa suradnicima je primio sportaše koji su u 2018. godini postigli iznimne rezultate na sportskim borilištima diljem Europe i svijeta, među kojima je bio i Filip koji je nedavno u zagrebačkoj Areni postao novi prvak svijeta po WBC kategoriji.

I tada mu je najveća podrška bila lijepa Marinela koja inače ne voli izazivati medijsku pažnju, a nakon pobjede palo je i nekoliko poljubaca i zagrljaja u ringu.

Marinela studira ekonomiju, radi, a i profesionlno trenira odbojku u jednom drugoligaškom zagrebačkom klubu pa su joj odricanja radi sporta itekako poznata. No unatoč tome, par baš uvijek pronađe vremena za sebe, a jedno su drugome veliki oslonac i to već 5 godina.

A Marinela je jučer blistala u potpuno crnoj, čipkastoj kombinaciji te s nešto jačim make up-om, dok se Filip odlučio za kariranu košulju i traperice.

Filip Hrgović Marinela Ćaja (Foto: Instagram) Filip Hrgović Marinela Ćaja (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Par je rado pozirao zajedno, a boksač nema problema s pokazivanjem nježnije strane na Instagramu na kojem tu i tamo podijeli fotografiju s lijepom djevojkom te joj uputi nježne riječi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Hrgovic (@filip_hrgovic) on

"Najbolja stvar u vezi mene si ti", jednom joj je tako poručio. Može li slađe? 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene