Trzavice, trzavice

Farmeri Kristina i Matej imali su svašta za poručiti Frani: "Svi te tjeraju od sebe, daj šuti!"

Farma Frane (Foto: Screenshot) Farma Frane (Foto: Screenshot) Screenshot 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Farma Frane (Foto: Screenshot) Farma Frane (Foto: Screenshot) Farma Frane (Foto: Screenshot) Farma Frane (Foto: Screenshot) Frane Coric Farma (Foto: PR) Frane Coric Farma (Foto: PR) Kristina Kesovija Farma (Foto: PR) Kristina Kesovija Farma (Foto: PR) Matej Margarin Farma (Foto: PR) +0 Matej Margarin Farma (Foto: PR) Galerija

Na Farmi postaje sve burnije.

Nakon jednoglasnog odabira prvog dueliste, Kristina je s Franom razgovarala o odabiru drugog dueliste te mu rekla kako stalno mijenja mišljenja.

Pogledaj i ovo Saša Vujnović i Edita Ptičar (Foto: Screenshot) Ljubav ili prijateljstvo? Farmer Saša otkrio što se događa između njega i plavokose Edite

"Ja mogu raditi što hoću", samouvjereno je poručio Frane, dok se plavokosa Kristina složila s njim, ali mu je na kraju poručila kako će ionako ispasti.

Kristina Kesovija Farma (Foto: PR) Kristina Kesovija Farma (Foto: PR) Foto: PR

"Nemoj ti mene podcjenjivati. Ipak sam ja stariji od tebe", komentirao je Frane i uvjeren u pobjedu u duelu dodao.

Frane Coric Farma (Foto: PR) Frane Coric Farma (Foto: PR) Foto: PR

"Vidjet ćeš da ću se izboriti. Bila snaga, bila pila ili znanje. Dosta toga znam i dosta sam toga prošao u životu", rekao je Frane, dok mu je Kristina već tada okrenula leđa ne slušajući ga te poručila ostalim Farmerima da je vrijeme da idu jesti.

Matej Margarin Farma (Foto: PR) Matej Margarin Farma (Foto: PR) Foto: PR

I Mateju je Frane jako naporan, što mu je i jasno dao do znanja. "Svi te tjeraju od sebe, daj šuti više!", poručio mu je za početak, a što su si još dečki međusobno rekli, pogledajte u videu.

Više informacija o ovogodišnjoj Farmi saznajte na farma.novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene