Nova iskustva

Prvi je put pomuzla kozu, ali da nije bilo Srećka, možda se od straha ne bi usudila

Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Farma (FOTO: Dnevnik.hr) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Farma (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Farma je farmerima priuštila brojna iskustva, a mnogi od njih prvi se put susreću s određenim poslovima.

Farma je okupila ekipu koja je više, ali i manje vješta sa seoskim poslovima. Neki poslove odrađuju s lakoćom, dok nekima nije nimalo jednostavno obavljati stvari s kojima se nikada nisu susreli.

Pogledaj i ovo Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Bliži se finale Saša progovorio o farmerima: ''Svaku večer legnemo u krevet s nekim novim bolovima''

Dok neki od farmera već imaju iskustva sa životom na selu, nekima od njih to je potpuna nepoznanica. Tako se među njima našla i jedna farmerica kojoj je danas bio prvi put da muze kozu. „Bilo mi je fenomenalno!“ rekla je Matea i dodala kako će, ako bude imala mogućnosti, to raditi i češće. U svemu tome pripomogao joj je Srećko: „Da nije bilo Srećka, možda bih se malo više bojala, ali on mi je pridržao kozu“, oduševljeno je rekla Matea.

Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Osim posla, Farmu je obilježilo i dobro raspoloženje. Čini se kako je Matea danas bila jako dobre volje. Svoje dobro raspoloženje širila je na druge farmere pjesmom prikladnom za njihovu svakodnevicu koja ih čeka idućih mjeseci. Koja se pjesma našla na njezinu glazbenom repertoaru, poslušajte u videu.

Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Više informacija o ovogodišnjoj Farmi saznajte na farma.novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene