Izgleda kako Gordanu sve više smeta Tomislavovo ponašanje te dodaje kako mu stvara pritisak.


Tomislav je uvjeren da je on ključna karika koja će, prema njegovim riječima, napraviti 'raspašoj' i izbaciti s farme sve one koji mu smetaju. Ne samo da do ludila dovodi Josipu, Antu i Gorana, već je počeo izluđivati i Gordana koji sve više postaje svjestan njihovih riječi da Tomislav upravlja njime. Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!

„Ljudi meni govore istinu, da nemam svoje ja, ali moram imati svoje ja. Ja sam Gazda farme i moja mora biti zadnja“ kazao je Gordan priznavši da i kao Gazda udovoljava svakome izuzev sebi. Izgleda kako Gordanu sve više smeta Tomislavovo ponašanje te dodaje kako mu stvara pritisak.

Farma (FOTO: PR)

„Rekao bih da Tome ne poštuje nikoga na ovoj farmi, ni mene čak. Tome vrti sve, vrti njih, vrti mene, koristi sve to.“ osvrnuo se Gordan na njega i zaključio: „On koristi mene kao Gazdu da može činiti što hoće i onda oni drugi meni vrše pritisak da kako on meni može zapovijedati i da nemam svoje ja. Najbolje bi bilo da ja odem sutra i da me više nema ovdje radi tih stvari, jer on kao da je poludio!“ Svoja razmišljanja Gordan je podijelio s Josipom i Gordanom kod kojih je naišao na razumijevanje. Uključi se odmah na Farmu.

Farma (FOTO: PR)

Priznao je Josipi da će morati na Sajam voditi Tomislava i Kristijana kako ne bi izbila svađa među njima. „Kad bi ja danas rekao da Ankica ide, to bi bio kaos. Znaš što bi bilo, on bi se naljutio i ne bi htio pričati sa mnom!“ priznao joj je Gordan. Josipa mu je odgovorila da sve razumije i da se ne brine, a Goran mu je rekao da mu se mora usprotiviti: „Pogledaj se koliki si, pa možeš nas sve ovdje pomlatiti! Gordane, nemoj misliti da ti solim pamet, ali trebaš se trgnuti!“ Što je to točno izbacilo Gordana iz takta i zbog čega mu se Tomislav zamjerio, doznajte u večerašnjoj emisiji Farme!

Farma (FOTO: PR)

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.