Farma

FATALNA BARBARA POSVAĐALA OBITELJI "Misli on s njom ozbiljno, a i vrijeme mu je!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dok jedna strana tvrdi da je Barbara i dalje u petogodišnjoj vezi, njena obitelj to demantira. Kontaktirali smo njenog navodnog dečka i sestru, ali i brata njenog odabranika Tomislava.

"Ništa ne bih komentirao, ništa, hvala", kratko i brzo nam je rekao Matija Janković, navodni dečko Barbare Peterčić. Zbog mlade knjigovotkinje i 29-godišnjeg Tomislava Crnčevića odvila se prava drama na Facebooku, i to između njezine obitelji i obitelji njezinog navodnog dečka Matije.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

S druge strane, romansu odobrava Tomislavov brat Marko. Na naše pitanje smatra li da se Barbara zaista sviđa Tomislavu i da misli ozbiljno s njom, Marko odgovara: "Misli, da, da, uostalom i trebao bi se uozbiljiti, vrijeme mu je"!

Dok Tomislav Barbaru naziva djevojkom za brak, na Facebooku je osvanuo komentar: "Barbara je sramota za cijelu obitelj, a najviše mi je žao njezinog dečka Matije"! Ubrzo su Barbarine prijateljice rekle kako su Matija i Barbara prekinuli prije ulaska u Farmu. Javila se i njegova sestrična, koja kaže da Barbara i Matija nisu prekinuli te da je ona osramotila njihovu obitelj i da tako dobrog dečka kao što je Matija niti ne zaslužuje.

Mladić nam je u kratkom telefonskom razgovoru rekao kako ne želi ni o čemu pričati. Navodno su u vezi bili pet godina. Barbarina sestra Marija pokušala ju je obraniti na Facebooku. "Barbi je punoljetna i ima svoju glavu. Osim toga, nije joj išlo u vezi s Matijom pa su prekinuli prije showa'', kaže Barbarina sestra. Kad smo je kontaktirali za komentar, Marija nam je kratko poručila da ne želi ništa komentirati. Tomislav je Barbarom oduševljen pa ju je ljubio među granama u šumi, dok ih nitko nije gledao, a izjavio je i da bi je odmah oženio.

 

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene