LJUBAV ILI TAKTIKA?

PONOVNO ZAJEDNO "Ona je njemu samo ljubavnica za skupljanje poena"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

„Dobit ćeš opomenu!“ kazao joj je Ante nakon što se zorom Barbara vratila na Staru farmu.

Nakon ljubavnog brodoloma, Tomislav i Barbara ponovno su zajedno. Iako su im njihovi farmeri prognozirali kraj farmerske ljubavi, ovo dvoje farmera sve ih je iznenadilo, posebice kada su otkrili da Barbara nije spavala na Staroj farmi gdje žive nadničari, već na Novoj farmi zajedno s Gazdom Tomislavom.

Pogledaj i ovo Dora Adanić Ne žali jer nije pobijedila Na korak do pobjede na "Farmi": Dora Adanić otkrila nam je što se u njenom životu promijenilo zbog showa

„Dobit ćeš opomenu!“ kazao joj je Ante nakon što se zorom Barbara vratila na Staru farmu. „Prije kad smo bili tamo si mogla, a sada moraš spavati ovdje“ dodao je Ante.

Njihovu vezu prokomentirao je drugi ljubavni par na farmi, Josipa i Goran. Josipa je rekla Goranu kako smatra da Tomislav s Barbarom samo skuplja 'poene' te zaključila: „Nikad oni neće biti skupa.To ti Josipa garantira, jer znaš zašto? On je njoj najveći domet“.

Josipa je također dodala i da je Tomislav najzgodniji i najbolji, s ponašanjem kakvog ima, kaže, nikad ga ne bi pogledala. „Ja sam osoba koja ima svoju riječ i svoj karakter!“ dodala je, a Goran je kazao da je i on takav.

Je li Barbara Tomislavu, kako Josipa kaže, samo ljubavnica za skupljanje poena ili se radi o pravoj ljubavi, ne propustite doznati u narednim epizodama Farme!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene