Farma

Anamarija u suzama otišla u kućicu za sluge, Hrvoje negoduje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Treći dan na Farmi iznjedrio je i prve sluge.

 

pratite sve vijesti oko reality showa FARMA na službenoj stranici.

Pogledaj i ovo showbuzz A tek je prvi dan... PROVOKATORICA ILI NESHVAĆENA? Već se zna tko je glavna svađalica

Farmere je posjetila voditeljica Mia Kovačić koja ih je sve posjela za stol i zatražila od Gazde prva dva imena koja će obavljati one najprljavije poslove na Farmi.
Kako je i sam Gazda kazao, vrlo težak zadatak je bio pred njim: „Gledao sam od farmerice do farmerice tko više doprinosi i tko je bio najviše koristan da se s ova zajednica održi.“ te na kraju izgovorio Anamarijino i Hrvojevo ime.

BOLNI KRIKOVI I SUZE na Farmi: 'Stara moja, vidi ti ovo'

„Hrvoja sam izabrao zato što sam morao jednog muškarca izabrati. Teškim srcem izgovorio sam njegovo ime, iza toga stojim i što ću ja sada. Anamarija.. tu sam se lomio, glumi li ili ne glumi. Stekao sam dojam da provocira,a gdje sam to najviše zaključio? Što uporno govori ja bi ovo, ja bi ono, ja mogu ovo i onda kako ovo, kako ono, ja joj objasnim i onda opet ne zna ništa. Ili ne zna ili glumi da ne zna i to me najviše smetalo. Moj zaključak je da je nas željela izbaciti iz takta da bi joj porasla popularnost i ja to moram malo srediti.“ objasnio je Gazda Josip svoj odabir. „Previše se trudim, žao mi je nisam zaslužila!“ kazala je Anamarija Gazdi na rubu plača na što joj je on poručio „I ja sam plakao noćas kada me nitko nije vidio, pa plači i ti!“

Strasti su se uzburkale, a vidno uznemirena Anamarija mu je na kraju kazala: „Ja sam te do ovdje dovela, ne bi ti ovdje sjedio da nema mene!“

Pritužbe na Gazdu

S druge strane, Hrvoje nije imao pritužbi na Gazdin odabir, no jedino s čime se nije složio jest da dijeli sobu predviđenu za sluge s Anamarijom. „Ja ne mislim s njom spavati. Spavat ću i vani i gdje god, ali neću tamo spavati. Ja odmah kažem da to ne poštujem. Moj razlog zbog kojeg ne želim spavati s Anamarijom je taj što imam život i poslije Farme i nekoga do koga mi je stalo više od ove Farme i koga neću povrijediti.“ objasnio je Hrvoje.

Usprkos Hrvojevom protivljenju, Gazda je inzistirao da ode u kućicu za sluge, a situaciju mu je pokušao objasniti i Matija: „Da ste u toj sobi ti i ona, ili Aldo i ona, to je drugo jer vi ste stariji i onda se to uopće ne bi ni pomišljalo, a ovako bi se pomislilo.“
Tenzije među nekim kandidatima na Farmi postaju sve veće, ali usprkos tome farmeri za sada uspješno obavljaju predodređene zadatke.

Osim što je svojim dolaskom Mia došla po imena prvih slugi na Farmi, iznenadila je farmere dovevši sa sobom psa tornjaka koji će od sada pa na dalje, kako je voditeljica kazala, biti ravnopravni član Farme. Objasnila im je također kako je kujica imena 'Sila' bila zlostavljana te je udomljena preko udruge Indigo, pa je i za nju život na Farmi također jedan novi početak. Mia je zatražila od Gazde da imenuje osobu koja će biti isključivo odgovorna za Silu, a odabir je pao na Mariju koja se i sama nametnula.
Kako će proteći noć za Hrvoja i Anamariju, sluge koje će odvojeno spavati, hoće li njihove tenzije prerasti u veći sukob ili će izgladiti odnos, te kako će služiti u prvom tjednu Farme, ostaje nam tek vidjeti.
 

 

#farmahr Imamo prve sluge u ovoj sezoni... I ne nose se lako s tom odlukom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene