ŠOKIRALA IZGLEDOM

POZNATA MANEKENKA Pokazala tijelo, a obožavatelji je izvrijeđali!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Obožavatelji su zabrinuti za njezino zdravlje, jer je vidno smršavjela.

Manekenka i glumica Emily Ratajkowski poznata je po svojem zanosnom tijelu koje voli pokazivati. Ovoga puta ipak nije oduševila sve svoje obožavatelje. Među nekoliko milijuna pratitelja koliko ih ova ljepotica ima na Instagramu, neki su odlučili reći kako ljepotica više i nije baš toliko lijepa.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski - 5 pohvalila se tijelom Ovih nekoliko špagica trebalo bi predstavljati kupaći kostim, no teško je to reći s obzirom na sve što se vidi u njemu

Promatrajući njene najnovije fotografije mnogi od njih zabrinuli su se za zdravlje 24-godišnjeg modela. U ljetnoj Versace haljini ljepotica je pozirala pred objektivom, no jedan od fanova i nije bio baš zadovoljan njezinim izgledom. Napisao je samo 'kostur'.

 

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Prije nekoliko tjedana slične komentare su joj uputili zabrinuti fanovi na račun drugih fotografija. 'Malo si premršava draga', 'molim te, jedi, 'Bože, pa ti si anoreksična, to je zbilja tužno'.

 

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Emily za sada nije ništa komentirala na ovakve napise. Podsjetimo, ova britanska manekenka Emily Ratajkowski porijeklom je Poljakinja,a postala je popularna nakon objave spota za pjesmu Blurred Lines.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene