Poštuje ga

Najseksi novinarka: 'Ronaldo obožava što je najbolji, ja sam mu slična'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fani je privukla pažnju i stranih medija.

Drugu godinu za redom Fani Stipković ponijela je titulu najseksepilnije novinarke, a za srpski Blic otkrila je kako je šarmirala sugovornike te tko je po njezinom mišljenju najljepša Srpkinja.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Baš poput tate..." Ronaldova Georgina u teretani ponosno istaknula omiljeni adut, a na treningu je imala i baš posebno društvo

'Lagala bih kada bih rekla da mi ne laska titula ajseksepilnije novinarke. Svakoj ženi laska kompliment na račun izgleda. Ali još mi više znači što su kolege pohvalile moju karijeru i novinarske sposobnosti', rekla je Fani koja je posebno ponosna na svoj intervju s Cristianom Ronaldom.

Latinoamerikanci 'poludjeli' za Fani Stipković, drugu godinu zaredom proglašena je najsexy novinarkom Europe

'Ronaldo je pristojan dečko koji je jako vrijedan i obožava to što je najbolji, a ja to poštujem jer sam mu slična. Mislim da drugi puno više stvaraju famu oko njega samoga nego on, uspješan je, zgodan i ne srami se to priznati', otkriva atraktivna novinarka.

Iako su joj se neki od sugovornika udvarali, ona smatra da je neprofesionalno pričati o tome. 'To je moj posao i ja ga maksimalno poštujem, kao i sve svoje sugovornike i ne bih nikada zbog pet minuta samohvale ugrozila svu svoju budućnost i poštovanje prema svim sugovornicima', otkriva Fani.

Fani također smatra da se dobar izgled ne može održavati estetskom kirurgijom, već brigom o sebi i vježbanjem. Što se tiče Srpkinja, smatra da su najljepše Ana Ivanović i Emina Jahović, koja je jako profinjena i, kako tvrdi Fani, specifično lijepa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene