'Dva smo svijeta različita'

Fadil zavladao malim ekranima - Upoznalo ga 700 tisuća gledatelja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emir Hadžihafizbegović u ulozi Fadila oduševio i nasmijao publiku u novoj seriji 'Dva smo svijeta različita', koja je jučer premijerno prikazana na Novoj TV.

Od jučer se na Novoj TV prikazuje humoristična serija 'Dva smo svijeta različita', a premijerna epizoda oduševila je gotovo 700 tisuća gledatelja koji su budno pratili zgode Fadila Opančića.

Što očekivati od Fadila u narednim epizodama pogledajte u priloženom videu. Od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV od 20.05 sati gledajte seriju 'Dva smo svijeta različita', nasmijat će vas do suza!

Ovu seriju možete gledati i na platformi Oyo.hr.

Pogledaj i ovo Snimanje serije Konak kod Hilmije Nova doza smijeha Počinje emitiranje "Konaka kod Hilmije": Vodimo vas iza kamere ove urnebesno smiješne komedije!

>> Urnebesni Emir Hadžihafizbegović otkriva zašto je Fadil poseban lik!

>> 'Fadil je luđak, misli samo na svoj popunjeni džep!'

Podsjećamo, popularni glumac Emir Hadžihafisbegović tumači Fadila Opančića, priprostog seljaka i predsjednika zadruge u selu Donje Brabonjište. Zbog malverzacija koje je počinio u korist svog rođaka Uzeira, ministra u Vladi, primoran je bježati iz sela.

Zajedno sa suprugom Bahrom (Jasna Ornela Bery) i sinom Pipunom (Adi Hrustemović) Fadil seli u Sarajevo, gdje dobiva mjesto upravnika Gradskog kazališta koje mu je, koristeći svoj položaj, sredio njegov rođak Uzeir (Ivan Bekjarev).

Obitelj Opančić useljava u prostran stan točno iznad stana gdje žive Gospodnetići, bivši upravitelj i njegova supruga. Josip (Željko Duvnjak) i Ana (Tanja Šojić) urbani su ljudi sa suvremenim pogledima na život.

Sukob mentaliteta prouzročit će bezbroj smiješnih situacija – smijeh i zabava su zagarantirani!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene