Objavili ime

Nadmašili su sami sebe: Evo kako se zove novorođena kći Kim Kardashian i Kanyea Westa

Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Profimedia) Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Profimedia) +0 Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty) Galerija

Kim Kardashian objavila je na svojoj web stranici ime koje su Kanye i ona dali svom trećem djetetu.

Nakon dugo pretpostavki, drame i razmišljanja - otkriveno je ime novorođene djevojčice Kim Kardashian i Kanyea Westa. Saintu i North pridružila se malena Chicago. Vijest o imenu djevojčice objavila je popularna starleta na svojoj web stranici. Chicago je rođena 15. siječnja, nešto malo iza ponoći.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Uz nju, Kim i Kanye su roditelji četverogodišnje North i dvogodišnjeg Sainta. Vijest o rođenju kćerkice Kim je također podijelila na svojoj stranici, govoreći kako su ona i Kanye presretni što im je stigla njihova zdrava i prelijepa curica. Dodala je i da su North i Sainta oduševljeni što će dobiti mlađu sestru. Djevojčicu je na svijet donijela surogat majka jer Kim iz zdravstvenih razloga nije mogla i treće dijete nositi sama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene