Poznatoj manekenki Erin Heatheron bilo je rečeno da mora smršaviti ako želi hodati u revijama poznatog brenda Victoria's Secret.


Prekrasna manekenka Erin Heatherton redovito se nalazi na popisu najljepših i najplaćenijih modela, no nije joj oduvijek bilo tako bajno. Modna industrija poznata je po svojim rigoroznim zahtjevima, a sada je i Erin to još jednom potvrdila.

Vezani članci Slika nije dostupna Ljepotica koja je pala na šarm najvećeg hollywoodskog zavodnika Slika nije dostupna Erin u mini bikinijima mamila poglede na plaži

Prije tri godine prekinula je suradnju s Victoria's Secret jer joj je poznati brend rekao kako nije dovoljno mršava da hoda u njihovim godišnjim revijama. Surađivala je s brendom od 2008., a 2010. postala je i službeno anđelicom.

'Za moje zadnje dvije Victoria's Secret revije rečeno mi je da moram izgubiti na težini', kazala je 27-godišnja Heatherton nedavno. Tijekom priprema za te revije osjećala se vrlo depresivno, 'došlo je do toga da sam jedne noći nakon vježbanja došla doma i sjećam se da sam gledala u hranu i razmišljala da jednostavno ne jedem'.

Nakon pet godina zajedničke suradnje, Erin je 2013. napustila poznati brend kako bi se usredotočila na svoje zdravlje. 'Shvatila sam da ne mogu kročiti ovim svijetom, paradirajući svojim tijelom i sobom pred svim ovim ženama koje su se ugledale na mene, i reći im da je jednostavno i lako i da svatko to može.'
 

 

Best shoot of my life! Check me out in #Zanzibar and pick up your copy of #SISwim! @SI_Swimsuit love you guys!

A photo posted by Erin Heatherton (@erinheathertonlegit) on