Kakav Bonbon

SVJETSKA ATRAKCIJA Albanka digla Srbe na noge, a potom osvojila svijet!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Era Istrefi preko noći je osvojila svijet. Ona je nova svjetska atrakcija koja je isprovocirala regiju.

Albanka s Kosova Era Istrefi nova je svjetska zvijezda koja osvaja sve top ljestvice.

Nakon što je snimila pjesmu 'Bon-Bon' Albanka Era istrefi nije ni slutila da će upravo ta pjesma postati svjetski hit. 'Očekivala sma da će jednog dana svijet slušati moje pjesme, ali nisam očekivala da će to biti 'Bonbon' pogotovo kako je pjevam na Albanskom', kazala je pjevačica.

OVDJE pogledajte srpsku verziju iste pjesme.

Nedugo nakon objave pjesma je poslušana osam milijuna puta na Spotifiju, te je Era potpisala ugvor za za Ultra Records i B1 Recordings. Pjesma je trenutno na Youtube-u poslušana preko 32 miliona puta, svega mjesec dana nakon objave ove mlade Albanke s Kosova. Mladu Kosovarku odlučio je upoznati i osnivač Ultra Musica Patrick Moxey, a otkada je Major Lazer prokomentirao njezin glas kao mješavinu glasa Rihanne i Sie u regiji je postala sinonim za balkansku Rihannu.

'Mislim to je super što su Rihanna i Sia kao referentne točke, ali ono što mislim da je tako jedinstveno je to što pjesma daje istočni dojam Europe, gotovo da je orijentalna. Njezina mješavina albanskog i engleskog stvarno je posebna. Ne može se to uspoređivati sa bilo čim drugim u svijetu' rekao je Patrick Moxey, a prenosi Billboard.

Moxey vjeruje da je privukla mnogo pozornosti europskih umjetnika kao što je to učinio OMI i David Guetta u Americi, opisujući njezin potpis ugovora za Ultru kao korak koji će njezin hit uistinu učiniti svjetskim.

Nakon što je osvojila svijet, na Kosovu je postala predmet podjela. Snimila je spot u hramu Hrista Spasa Srpske pravoslavne crkve. U spotu se pojavljuje u prozirnoj majici, a uz nju su i polugoli plesači. Spot pjevačice samo je jedan u nizu kamena spoticanja između Albanaca i Srba u toj podijeljenoj zemlji. Naime, hram je podignut u jeku albansko-srpskog rata, 1998. u Prištini, a projektirao ga je poznati srpski arhitekt Spasoje Krunić. Hram nikada nije dovršen.

Pjevačica kojoj se bez obzira na podjele u njenoj zemlji predviđa svjetska karijera na pitanje, što joj je sljedeće u planu kratko je odgovorila 'Živjeti svoj san'.
 

 

Babyblue I dont know what to do when it comes to you

A photo posted by Era Istrefi (@strefie) on

 

A photo posted by Era Istrefi (@strefie) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene