I vi biste napravile isto

SCENA NA KONCERTU Podivljala obožavateljica nije se mogla kontrolirati

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Enrique Iglesias još uvijek je pravi zavodnik, a to je dokazao i na koncertu u Azerbajdžanu.

Enrique Iglesias već odavno nosi status latino zavodnika i žene diljem svijeta jednostavno su lude za njim. A da je uz sve to i pravi kavalir, dokazao je na koncertu u Azerbajdžanu. Naime, tijekom koncerta u sklopu svjetske "Sex and Love" turneje jedna mu se obožavateljica bacila oko vrata.

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

41-godišnji glazbenik reagirao je kao da mu se to događa svakodnevno i ostao je sasvim miran. Iste sekunde na pozornicu je došlo nekoliko policajaca koji su pokušali nasilno maknuti brinetu, no Enrique im je davao do znanja da nema potrebe za silom.

Problem sa zaluđenom obožavateljicom riješio je na miran način, no nameće se pitanje kako na sve ove stvari reagira Anna?

Srce muškarca za kojim luduju žene osvojila je plavokosa Ruskinja Anna Kournikova koja se 2001. godine pojavila u njegovom spotu 'Escape'. Naravno da su ih pratile svakakve glasine, od razvoda, do tajnog vjenčanja, no čini se da se par jednostavno samo voli i čuva svoju intimu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene