Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Enrique Iglesias još uvijek je pravi zavodnik, a to je dokazao i na koncertu u Azerbajdžanu.


Enrique Iglesias već odavno nosi status latino zavodnika i žene diljem svijeta jednostavno su lude za njim. A da je uz sve to i pravi kavalir, dokazao je na koncertu u Azerbajdžanu. Naime, tijekom koncerta u sklopu svjetske "Sex and Love" turneje jedna mu se obožavateljica bacila oko vrata.

Vezani članci Mate Bulić Kralj dijaspore proslavio rođendan na spektakularnom koncertu: "Bilo je previše emocija i ganulo me do suza" Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Ništa od koncerta Enriquea Iglesiasa u Zagrebu? 20 dana prije nastupa kupovina ulaznica više nije moguća

41-godišnji glazbenik reagirao je kao da mu se to događa svakodnevno i ostao je sasvim miran. Iste sekunde na pozornicu je došlo nekoliko policajaca koji su pokušali nasilno maknuti brinetu, no Enrique im je davao do znanja da nema potrebe za silom.

Problem sa zaluđenom obožavateljicom riješio je na miran način, no nameće se pitanje kako na sve ove stvari reagira Anna?

Srce muškarca za kojim luduju žene osvojila je plavokosa Ruskinja Anna Kournikova koja se 2001. godine pojavila u njegovom spotu 'Escape'. Naravno da su ih pratile svakakve glasine, od razvoda, do tajnog vjenčanja, no čini se da se par jednostavno samo voli i čuva svoju intimu.