Sve za svoju Katarinu

Mate Rimac napravio veliku promjenu pa zbog nje objavio emotivan status

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mate Rimac progovorio je o teškim trenucima.

Mate Rimac obećao je svojoj djevojci Katarini Lovrić da će obrijati bradu. I obećanje je ispunio.

Pogledaj i ovo showbuzz divna objava Marija Husar Rimac podijelila fotku s Matom Rimcem i njegovom suprugom, otkrila kada je nastala, a oglasila se i poduzetnikova majka

Nakon što se odrekao brade i dobio potpuno novi izgled, Mate je objavio fotografiju na Facebooku, ali i uz fotku napisao emotivan status o teškom razdoblju koje je iza njega.

"Većina ljudi ne može ni zamisliti što smo moj tim i ja morali proći da dođemo tu gdje jesmo. Posljednjih sedam godina bilo je nevjerojatno teško. No posljednja godina... Ne mogu ni početi objašnjavati kroz što sam prošao (i mnogi bliski meni). Jednog dana ću to ispričati. No danas... Danas se sve promijenilo i konačno mogu ponovno disati. Tako dugo smo iščekivali ovaj dan da se činio poput fatamorgane, da se nikad neće dogoditi. Činio se tako blizu, a tako daleko. Konačno je tu i ostvario sam obećanje koje sam dao Katarini - nema je više", napisao je Mate nakon brijanja brade.
 
U srijedu je pak objavljena inforrmacija kako je kineska grupacija Camel Group, inače najveći azijski proizvođač baterija, dokapitalizirala tvtrku Rimac automobili s 30 milijuna eura.

Od uloženog iznosa tri milijuna eura preusmjereno je u sestrinsku tvrtku Greyp Bikes.

Ovu investiciju kompanija će iskoristiti za nove proizvode, proširenje proizvodnih kapaciteta i globalno širenje tvrtke.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene