Prestižna titula najljepše na izboru Kraljica Jadrana pristala je plavoj Riječanki Emi Gračan, čija je mama Danijela Gračan prije 18 godina, jedina s ovih prostora, ponijela titulu Kraljice svijeta.

Galerija


Prelijepe finalistice izbora Kraljice Jadrana, koje su pristigle sa cijelog Jadrana, od Pule do Dubrovnika, okupile su se ovog vikenda na bajkovitom otoku Rabu, gdje je u nedjelju održan finalni izbor za Kraljicu Jadrana 2018.

Vezani članci Danijela Gračan (FOTO: Bruno Zlomislić) Danijela Gračan pojavila se u javnosti i pokazala da ne izgleda ništa lošije od svoje kćeri Ema Gračan (FOTO: Instagram) Majčinim stopama: Kći Danijele i Nenada Gračana postala Kraljica Hrvatske

Prestižna titula najljepše pristala je plavoj Riječanki Emi Gračan, čija je mama Danijela Gračan prije 18 godina, jedina s ovih prostora, ponijela titulu Kraljice svijeta. Prvom princezom proglašena je Dea Brajković iz Pule, a druga je princeza Klara Staničić iz Splita. Titulu kraljice fotogeničnosti odnijela je Katarina Gračanin, kraljica je medija ove godine Dolores Sorgarello, dok je za kraljicu osobnosti okrunjena Danijela Cegledi, a Valentina Kraš nova je kraljica elegancije.

Kraljica Jadrana (Foto: Goran Novotny i Josip Čekada)
Kraljica Jadrana (Foto: Goran Novotny i Josip Čekada)

Voditeljska titula večeri pripala je i poznatom novinaru i TV voditelju Davoru Gariću. Djevojke su prošetale pistom u bajkovitim vjenčanicama i svečanim haljinama te u kupaćim kostimima u kojima prevladavaju žive, razigrane boje koje podsjećaju na ljeto, more i valove. Novoj Kraljici Jadrana 2018. krunu je predala pjevačica Maja Bajamić, koja se pobrinula za dobru zabavu i za glazbeni dio večeri. Kraljice su plesale do ranih sati na priređenom afterpartyju, gdje se nova Kraljica Jadrana prvi put predstavila javnosti te nazdravljala vinom i pjenušcem najstarije i najnagrađivanije hrvatske vinarije Iločki podrumi, čije se vino traminac konzumiralo i na nedavnom kraljevskom vjenčanu princa Harrya i Meghan.

Finalni jubilarni 25. izbor Kraljice Hrvatske 2018. održat će se krajem godine u Rovinju u hotelu Lone.

Kraljica Jadrana (Foto: Goran Novotny i Josip Čekada)
Kraljica Jadrana (Foto: Goran Novotny i Josip Čekada)