Ella Dvornik uspjela je običnim selfiejem posvađati pratitelje na Instagramu. Rasprava je toliko iritantna da se morala uključiti i Andrea Andrassy, koja je obranila svoju prijateljicu.

Galerija


Ella Dvornik uspjela je običnim selfiejem zavaditi svoje pratitelje na Instagramu. Mlada mama objavila je fotografiju svog lica bez šminke, duhovito komentiravši prirodi look. "Mislim da su prirodni look ispromovirali ljudi koji nemaju vremena za šminkanje, i ja sam im jako zahvalna na tome. Nastavite tako! Nitko nema vremena za to", napisala je Dvornik. Neke dame su joj zamjerile što majčinstvom opravdava "nebrigu o izgledu" pa se na kraju sve pretvorilo u svađu!

Vezani članci Ella Dvornik i Charles Pearce - 4 Muž Elle Dvornik objavio njezinu fotku s posvetom koja je osvojila mnoge žene, zaredao se niz pohvala i tisuće lajkova Ella Dvornik Ella Dvornik iskreno priznala kako joj živjeti na selu i sve opisala do detalja, a otkrila je i u čemu se prevarila

"Ja imam tri dječaka i još mnogo drugih obaveza, pa opet stignem biti tip-top, uspjeh je u dobroj organizaciji... To što si se ulijenila ne opravdavaj nedostatkom vremena", napisala joj je jedna pratiteljica, a druga je stala u Ellinu obranu. Iako se Dvornik oglasila i zamolila pratitelje da se ne raspravljaju, želja joj se nije posve ispunila. U raspravu se u jednom trenutku uključila i Andrea Andrassy, koja je obranila svoju prijateljicu.

Moramo priznati da baš i nismo shvatili koja je poanta svađe bila jer Dvornik izgleda sjajno u svom prirodnom i pomalo umornom izdanju.