Kakvi komentari...

Ellu Dvornik napali na Instagramu iz bizarnog razloga, u svađu se uključila i Andrea Andrassy

Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) +0 Ella Dvornik (FOTO: Instagram) Galerija

Ella Dvornik uspjela je običnim selfiejem posvađati pratitelje na Instagramu. Rasprava je toliko iritantna da se morala uključiti i Andrea Andrassy, koja je obranila svoju prijateljicu.

Ella Dvornik uspjela je običnim selfiejem zavaditi svoje pratitelje na Instagramu. Mlada mama objavila je fotografiju svog lica bez šminke, duhovito komentiravši prirodi look. "Mislim da su prirodni look ispromovirali ljudi koji nemaju vremena za šminkanje, i ja sam im jako zahvalna na tome. Nastavite tako! Nitko nema vremena za to", napisala je Dvornik. Neke dame su joj zamjerile što majčinstvom opravdava "nebrigu o izgledu" pa se na kraju sve pretvorilo u svađu!

Pogledaj i ovo Stela Rade Svi su ludi za ovom pjesmom! Ella Dvornik o hitu naše mlade glazbenice koja nije prošla na Doru: ''Tu definitvno nešto smrdi!''

"Ja imam tri dječaka i još mnogo drugih obaveza, pa opet stignem biti tip-top, uspjeh je u dobroj organizaciji... To što si se ulijenila ne opravdavaj nedostatkom vremena", napisala joj je jedna pratiteljica, a druga je stala u Ellinu obranu. Iako se Dvornik oglasila i zamolila pratitelje da se ne raspravljaju, želja joj se nije posve ispunila. U raspravu se u jednom trenutku uključila i Andrea Andrassy, koja je obranila svoju prijateljicu.

Moramo priznati da baš i nismo shvatili koja je poanta svađe bila jer Dvornik izgleda sjajno u svom prirodnom i pomalo umornom izdanju.

 

I think that the “natural look” has been promoted by people who don’t have time to do their makeup and im so thankful for them keep doing it! Aint nobady got time for that!

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene