Četverogodišnji Tavaris oduševio je cijelu Ameriku. Plesao je, a milijuni su gledali.


Preslatki četverogodišnji Tavaris oduševio je cijelu Ameriku, a potom i poznatu voditeljicu Ellen DeGeneres. Naime, dječakov video na kojem pleše na izazov "Juju on That Beat", proširio se u kratkom roku internetskim bespućima. Pogledalo ga je preko osam milijuna ljudi, a bio je to dovoljan motiv da ga Ellen pozove u svoju emisiju.

Vezani članci Ellen DeGeneres Nove gnjusne optužbe ne idu joj u prilog: "Uživala je dijeleći otkaze, terorizirala ih je, ponašala se kao da su zatvorenici'' Ellen DeGeneres i Kevin Hart - 3 Prvo je on bio usred skandala i ona ga branila, a sad su se uloge obrnule: Našli se na ručku i na rastanku dobro izgrlili

Gostujući kod nje, preslatki Tavaris iz Detroita osvojio je gledatelje svojim simpatičnim odgovorima, a kad je stao na pozornicu i zaplesao, nije mu bilo kraja. Plesati je naučio sam, preko videa koje je sam gledao. Otkrio je i da voli Ushera, koji mu je plesni uzor. "Želim biti zvijezda", otkrio je kad ga je Ellen pitala što želi biti kad odraste. Ubrzo je dokazao da će to zaista i biti.

OVDJE možete pogledati i preslatku Ruskinju koja priča sedam jezika.