Dvornik je zaintrigirala svoje obožavatelje objavom na Facebooku. Napisala je da će zaručniku poklon za rođendan dati na jesen.


Ella Dvornik zaintrigirala je svoje obožavatelje objavom na Facebooku. Provodila se posljednjih dana u Dalmaciji, gdje je sa zaručnikom i njegovom majkom uživala u brojnim specijalitetima, a u pauzi je dala obožavateljima misliti.

Vezani članci Ella Dvornik Evo što je zagrebački svećenik poručio Elli zbog neugodnosti iz djetinjstva, a otkrio joj je i iznenađujući detalj iz svoje mladosti Ella Dvornik i Charles Pearce - 4 Muž Elle Dvornik objavio njezinu fotku s posvetom koja je osvojila mnoge žene, zaredao se niz pohvala i tisuće lajkova

'Kupila sam dragome najbolji poklon za rođendan, ali ga neće dobiti do jeseni. Jel se to i dalje računa kao rođendanski poklon ili ne?', napisala je Ella na Facebooku i pokrenula lavinu. Naime, odmah su njezini obožavatelji izračunali da bi Ella mogla biti trudna. 'Jesi trudna?', 'Definitivno trudna?', 'Pa trudna je žena', napisali su joj obožavatelji.

Pustila je Ella obožavatelje da raspravljaju tri sata, a potom je otklonila mogućnost da je trudna.