Stiže beba

"Vidi se tko nema trudove": Ella Dvornik pred porodom!

Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Facebook) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Facebook) Facebook 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Facebook) Galerija

Ella Dvornik u bolnici je već nekoliko dana. Čeka se da joj pukne vodenjak te krenu pravi trudovi.

Ella Dvornik stigla je prije nekoliko dana u bolnicu zbog jakih mučnina. Iako je prvobitno trebala jako brzo izaći, u bolnici je zadržana zbog dodatnih komplikacija. Dane krati objavama na društvenim mrežama, a pomažu i posjeti majke Danijele te partnera Charlesa Pearcea.

Pogledaj i ovo Charles Pearce Baš na Valentinovo! Charles Pearce prisjetio se početka s Ellom Dvornik, a jednu stvar sada ponovno jedva čeka: "Pronašao sam ljubav. Ili sam bar tako mislio"

Sada već Ella čeka da joj pukne vodenjak te krenu pravi trudovi, budući da već sada ima, kaže, kontrakcije u razmaku od 10-ak minuta. Objavila je jutros fotografiju s razdraganim Charlesom, napisavši: "Vidi se tko nema trudove". Ipak, mnogi obožavatelji poručili su Elli da izgleda sjajno! Iako je beba trebala stići krajem mjeseca, čini se da bi mogla roditelje iznenaditi koji tjedan ranije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene