Čini se kako Ella Dvornik i zaručnik Charles Pearce razmišljaju o proširenju obitelji.

Galerija


Ella Dvornik ponovno je izazvala opće oduševljenje na društvenim mrežama.

Vezani članci Ella Dvornik rodila drugo dijete Rodila Ella Dvornik! Poznata influencerica otkrila neobično ime drugog djeteta pa dodala: "Tata nas je malo coprao..." PR Webfluential - najveća "Influencer performance" marketinška platforma za brendove i agencije od sada i u Hrvatskoj

Blogerica i influencerica posljednjih je mjeseci prava senzacija na Facebooku i Instagramu i to zahvaljujući svojoj iskrenosti kada komentira razne društvene teme.

Ella je i majka neodoljive kćerkice Balie Dee koju je dobila sa zaručnikom Charlesom Pearceom, a čini se kako malena obitelj razmišlja o proširenju.

Naime, Ella je nedavno postavila pitanje svojih gotovo 400 tisuća obožavatelja na Facebooku o posvajanju. "Da li je itko od vas posvojio dijete? Podjelite iskustva ako jeste", napisala je te time otkrila o čemu razmišljaju ona i Charles.

Javili su se brojni obožavatelji sa svojim iskustvima i njima rastužili, ali i raznježili mnoge pa i samu Ellu koja je odlučno poručila: "Mi možemo imat 100 svoje djece, ali baš bi voljeli uzeti. Neko kome trebamo." "Djeca nemaju obitelji, žive u uvjetima 1000 puta gorim nego u nekim domovima, a oni otežavaju. Charles i ja smo pričali da bi rado, al bojim se te birokracije", dodala je zatim.

Birokracija i jest glavni problem, što su istaknule brojne žene ispod Ellinog pitanja pa tako oni koji žele posvajati prolaze mukotrpan put od kojeg većina nažalost i odustane. Nadamo se kako će se to uskoro promijeniti, jer svako dijete zaslužuje sretan i topli dom! 

Tiha borba s opakom bolešću: Domaća glumica blista poput princeze, a zapravo je prava ratnica

Vidjeli smo ga već sto puta, no vrijeme stane kad Nives prošeće s ovako bujnim dekolteom