Čini se kako Ella Dvornik i zaručnik Charles Pearce razmišljaju o proširenju obitelji.

Galerija


Ella Dvornik ponovno je izazvala opće oduševljenje na društvenim mrežama.

Vezani članci Sonja Kovač (Foto: Instagram) Zbog ove fotke Sonju su prozvali ubojicom mekog srca, a neki provociraju: ''Palma je predivna'' Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik ispričala kako je upoznala supruga Charlesa: ''Slala sam poruku nekom drugom''

Blogerica i influencerica posljednjih je mjeseci prava senzacija na Facebooku i Instagramu i to zahvaljujući svojoj iskrenosti kada komentira razne društvene teme.

Ella je i majka neodoljive kćerkice Balie Dee koju je dobila sa zaručnikom Charlesom Pearceom, a čini se kako malena obitelj razmišlja o proširenju.

Naime, Ella je nedavno postavila pitanje svojih gotovo 400 tisuća obožavatelja na Facebooku o posvajanju. "Da li je itko od vas posvojio dijete? Podjelite iskustva ako jeste", napisala je te time otkrila o čemu razmišljaju ona i Charles.

Javili su se brojni obožavatelji sa svojim iskustvima i njima rastužili, ali i raznježili mnoge pa i samu Ellu koja je odlučno poručila: "Mi možemo imat 100 svoje djece, ali baš bi voljeli uzeti. Neko kome trebamo." "Djeca nemaju obitelji, žive u uvjetima 1000 puta gorim nego u nekim domovima, a oni otežavaju. Charles i ja smo pričali da bi rado, al bojim se te birokracije", dodala je zatim.

Birokracija i jest glavni problem, što su istaknule brojne žene ispod Ellinog pitanja pa tako oni koji žele posvajati prolaze mukotrpan put od kojeg većina nažalost i odustane. Nadamo se kako će se to uskoro promijeniti, jer svako dijete zaslužuje sretan i topli dom! 

Tiha borba s opakom bolešću: Domaća glumica blista poput princeze, a zapravo je prava ratnica

Vidjeli smo ga već sto puta, no vrijeme stane kad Nives prošeće s ovako bujnim dekolteom