Svaka čast

Deset dana poslije poroda: Ella Dvornik pokazala svoj trbuh i izazvala oduševljenje

Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik rodila kćer (Foto: Facebook/Ella Dvornik) +0 Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Facebook) Galerija

Ella Dvornik ne libi se pokazati kako stvari izgledaju svega desetak dana nakon poroda djevojčice Balie Dee.

Ella Dvornik jedna je od onih koja se ne libi stvari nazvati pravim imenom ili ih pokazati onakvima kakve jesu. Stoga, sada kada je postala majka, hrabro pokazuje kako njezino tijelo zapravo izgleda nakon poroda. Prošlo je desetak dana, a Ella se fotografirala, pokazavši da je još uvijek njezin trbuščić izražen. Dala je mnogim ženama do znanja i da je to potpuno normalno.

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik tamo već godinama živi Znate li tko je Danijeli Dvornik darovao kuću na Braču? "Nisam razmišljao o novcu, učinio sam to bez ikakve naknade!"

Stoga je dobila na Instagramu brojne pohvale za hrabrost i iskrenost! Osim toga, Dvornik prve dane majčinstva provodi u potpunosti posvećena svojoj bebici pa se danas s malenom i prošetala. U brizi oko djevojčice pomaže joj puno i mama Danijela Dvornik. Balie Dee svakako je centar svoje slavne obitelji!

 

10 days post partum. :) belly dancer #Nosixpack #postpartum #postpartumbody #10dayspostpartum #1weekpostpartum #afterbirth

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene