Ella je poznata po tome da vrlo teško odoljeva modnim trendovima. Ovaj put uljepšala je svoje tijelo na trajan način, novom tetovažom.


Ella Dvornik prati modu i trendove i vrlo često na društvenim mrežama piše upravo o toj temi. Često poklanja komade odjeće ili cipele djevojkama koje prate njezine postove. Ovaj put odlučila je napraviti nešto za sebe i nagraditi se zanimljivom tetovažom.

Tko je 39-godišnji Britanac koji je osvojio Ellu?

Vezani članci Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik je na slikama iz 2006. potpuno drukčija i njegovala je poseban stil kojem sada u 55. nema ni traga Danijela Dvornik - 2 Komentirala težinu Danijele Dvornik pa joj je ona ubrzo odgovorila na sebi svojstven način: "Nebitno je"

Od bedra pa sve do koljena proteže se njezina nova tetovaža. 'Cheshire cat' upotpunila je sliku sove koju je već ranije imala. Dan ranije objavila je kako je vrlo uzbuđena zbog nove tetovaže. Osim tetovaže na njenim su nogama vidljive i brojne masnice za koje joj definitivno nije trebao tattoo majstor. Možda je igrala nogome ili ih je pak zaradila padom s visokih štikli.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook