Kraljica!

Ella Dvornik ispričala obožavateljima zašto se osjeća poput Beyonce, razlog će vas dobro nasmijati

Ella Dvornik 5 (Foto: Instagram) Ella Dvornik 5 (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik 5 (Foto: Instagram) Ella Dvornik 3 (Foto: Instagram) Ella Dvornik 2 (Foto: Instagram) Ella Dvornik 4 (Foto: Instagram) +0 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Galerija

Ella Dvornik iskazala je divljenje prema ljudima koji stignu raditi i imati društveni život.

Ponekad nije potrebno mnogo kako biste se osjećali kao zvijezda A-liste.

Pogledaj i ovo Charles Pearce Baš na Valentinovo! Charles Pearce prisjetio se početka s Ellom Dvornik, a jednu stvar sada ponovno jedva čeka: "Pronašao sam ljubav. Ili sam bar tako mislio"

Tome vam može posvjedočiti uspješna domaća blogerica Ella Dvornik, koja je sa svojim mnogobrojnim sljedbenicima na Instagramu podijelila fotografiju kojom im je objasnila zašto se osjeća kao slavna Beyonce.

 

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on

Ella Dvornik 4 (Foto: Instagram) Ella Dvornik 4 (Foto: Instagram) Foto: Instagram

"Divim se svima koji si znaju posložiti vrijeme da stignu napraviti frizuru i šminku, napraviti nokte i pedikuru, obući se kul da sve ide uz sve. I onda imati vremena još i raditi i imati društveni život. Ja sam oprala kosu jučer i osjećam se kao Beyonce", poručila je Ella uz još nekoliko fotografija svoje neodoljive kćerkice Balie koju ima sa zaručnikom Charlesom Pearceom.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

A da je kao svaka ponosna mama u potpunosti koncentrirana na svoju mezimicu, Ella dokazuje gotovo svakodnevno na svojim društvenim profilima, na kojima uveseljava javnost neodoljivim zajedničkim fotografijama i videima malene koja je tatina slika i prilika.

 

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on

 

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on

No Ella ipak pazi da ne zapusti sebe, ali ni komunikaciju s obožavateljima koji u stopu prate svaki njezin korak na Instagramu, od kojeg je napravila odličan biznis, kao i od pisanja zabavnih kolumni u kojima često iskreno progovara o poslu te o majčinskim obvezama. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene