Ella Dvornik iskazala je divljenje prema ljudima koji stignu raditi i imati društveni život.

Galerija


Ponekad nije potrebno mnogo kako biste se osjećali kao zvijezda A-liste.

Vezani članci Dino Rađa (Foto: Instagram) 18. godišnjica braka: Upoznali su se dok je on bio oženjen, no kemija je bila prejaka Kylie Jenner (Foto: Instagram) Jedan njihov post vrijedi čitavo bogatstvo: Na tronu najplaćenijih zvijezda Instagrama je selfie kraljica

Tome vam može posvjedočiti uspješna domaća blogerica Ella Dvornik, koja je sa svojim mnogobrojnim sljedbenicima na Instagramu podijelila fotografiju kojom im je objasnila zašto se osjeća kao slavna Beyonce.

Ella Dvornik 4 (Foto: Instagram)
Ella Dvornik 4 (Foto: Instagram)

"Divim se svima koji si znaju posložiti vrijeme da stignu napraviti frizuru i šminku, napraviti nokte i pedikuru, obući se kul da sve ide uz sve. I onda imati vremena još i raditi i imati društveni život. Ja sam oprala kosu jučer i osjećam se kao Beyonce", poručila je Ella uz još nekoliko fotografija svoje neodoljive kćerkice Balie koju ima sa zaručnikom Charlesom Pearceom.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

A da je kao svaka ponosna mama u potpunosti koncentrirana na svoju mezimicu, Ella dokazuje gotovo svakodnevno na svojim društvenim profilima, na kojima uveseljava javnost neodoljivim zajedničkim fotografijama i videima malene koja je tatina slika i prilika.

No Ella ipak pazi da ne zapusti sebe, ali ni komunikaciju s obožavateljima koji u stopu prate svaki njezin korak na Instagramu, od kojeg je napravila odličan biznis, kao i od pisanja zabavnih kolumni u kojima često iskreno progovara o poslu te o majčinskim obvezama.