O reformi

ELLA DVORNIK: 'Trebalo bi onda i seks susjedima, stenjanje, riječi penis i vagina'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Blogerica Ella Dvornik osvrnula se na prijedlog udruge 'U ime obitelji', prema kojem bi trebalo revidirati popis lektira.Hr

Ella Dvornik komentirala je primjedbe Udruge 'U ime obitelji' na Nacrt prijedloga Kurikularne reforme, prema kojoj bi trebalo revidirati popis lektira, te izbaciti sva djela koja mlade navlače na temu seksualnosti i svih mogućih devijacija na tom području. Status je objavila tijekom održavanja prosvjeda podrške Kurikularnoj reformi.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik "Strše čavli..." Ljutita Ella Dvornik okomila se na političare pa pokazala što ju je to razbjesnilo u Zagrebu: "Sramota kako izgleda već godinama!"

Prijedlog je Ella komentirala na svom Facebooku, napisavši što bi još trebalo zabraniti.

'Uz to, naravno, i Google, držanje za ruke, ljubljenje u javnosti, kupaće kostime, kratke hlače, dekolte, zabrana seksa susjedima i stenjanje da djeca ne bi dobila ideje, riječi vagina i penis, Pornhub, Youporn, Facebook, Instagram i hastagove tipa #shoepord, #foodporn... LOL, mislim da klince boli briga, bitno im je da se smanji lektira, a ako im se bude jačalo hrvatsku desnicu - imaju mobitele', napisala je Dvornik.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene